Δανάη Παππά: «Είναι λίγο γλυκόπικρο γιατί...» - Η αντίδραση της για το τέλος του "Σασμού"

«Και για τη Θοδώρα πρέπει να έρθει ο Σασμός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: «Είναι λίγο γλυκόπικρο γιατί...» - Η αντίδραση της για το τέλος του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 21/2, η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός, μίλησε για τα σενάρια που θέλουν την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, να ολοκληρώνεται οριστικά φέτος, στο τέλος της σεζόν (δείτε εδώ).

Η αντίδραση της Δανάης Παππά για το τέλος του "Σασμού"

«Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να αποχαιρετήσω τη Θοδώρα, είναι λίγο γλυκόπικρο γιατί έχουμε περάσει τόσα με τους συνεργάτες εκεί και τα παιδιά τρία χρόνια, που θα είναι σαν ένας μικρός χωρισμό. Και για τη Θοδώρα πρέπει να έρθει ο Σασμός, ό,τι και να σημαίνει αυτό» είπε η Δανάη Παππα.

Τι αποκάλυψε για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Πριν απο μερικές ημέρες η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένης στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο επιχειρηματικό της βήμα.

«Νομίζω ότι υπήρχε κάπου μέσα μου το πάθος για τα κεριά. Λέω σε κάποια φάση, μέσα στην καραντίνα, τι είναι αυτό που ανάβω και έψαχνα τα συστατικά, τι βάζουν μέσα και λέω αυτά που ανάβω δεν είναι και τόσο καλά. Είπα γιατί να μην κάνω τα δικά μου να ξέρω τι έχουν μέσα με τα αρώματα που θέλω και είπα θα κάνω μια τέτοια εταιρία. Ασχολούμαι και με αυτό, φέτος η σεζόν είναι γεμάτη. Ξεφεύγει το μυαλό μου όταν ασχολούμαι με τα κεριά, νέες μυρωδιές, αρώματα, χρώματα ξεφεύγω από τη ρουτίνα με τα γυρίσματα και αυτά»

«Στο θέατρο έχω ζήσει όλα τα συναισθήματα. Φέτος η σεζόν είναι τεράστια, τελειώνουμε τέλος Απριλίου. Δεν ήξερα καθόλου τι με περιμένει, νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο. Όταν δεν ξέρεις τι σε περιμένει δεν έχεις κάποιον φόβο. Είναι απίστευτο το πόση ενέργεια παίρνεις με τον κόσμο από κάτω. Μετά για να αποσυμφορηθεί αυτό θέλει χρόνο. Δε με φόβισε τόσο όσο με ενθουσίασε» ανέφερε σε άλλη σημείο.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή απάντησε: «Σίγουρα την εξισορροπεί. Οι καλλιτέχνες κάπως ξεφεύγουμε πολύ εύκολα, θέλει έναν μικρό διαχωρισμό. Εμένα με βοηθάει πολύ η συζήτηση για να καταλαβαίνω και την άλλη άποψη. Εγώ μπορεί να θέλω κάτι πάρα πολύ και μετά πάω να το συζητήσω και μου λέει κάτι και λέω αυτό δεν το σκέφτηκα.

Με την έκθεση τα πηγαίνω καλά, θέλω και εγώ να γνωρίσω τους ανθρώπους που θέλουν να με γνωρίσουν. Άμα δεν σου αρέσουν οι άνθρωποι και δεν θες την επικοινωνία και δεν θες να σε τρελαίνουν, τότε τι κάνεις σε αυτόν τον χώρο», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο: