Alpha: Η απόφαση του σταθμού για την τέταρτη σεζόν του Σασμού - Τι θα συμβεί;

Τηλεθεατές, έγινε γνωστό πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasmos_alphatv_official - Instagram
sasmos_alphatv_official - Instagram

Ο Σασμός θα λέγαμε με βεβαιότητα, πως έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη σειρά τα τελευταία χρόνια! Το σενάριο, το καστ των ηθοποιών, τα σκηνικά και η όλη πλοκή, που συνεχώς εναλλάσσεται έκαναν όλα αυτά μαζί το σίριαλ του Αlpha να προβάλει τρεις κύκλους.

Πολλοί είναι εκείνοι, που θα ήθελαν να δουν το Σασμό να συνεχίζεται από το χρόνου και να δοθεί συνέχεια στην ιστορία. Τα σενάρια και οι συζητήσεις διχάζουν το κοινό, καθώς υπάρχει μια μεγάλη μερίδα της παραγωγής, που θα ήθελε να πάει και τέταρτη σεζόν η σειρά.

Η Δανάη Παππά, που τη βλέπουμε στο ρόλο της Θεοδώρας μίλησε στην κάμερα του Breakfast at star δηλώνοντας, πως δεν έχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους υπεύθυνους. Το ρεπορτάζ της εκπομπής, ωστόσο ανέφερε με βεβαιότητα, πως παρά τις συζητήσεις - ο Σασμός θα ολοκληρωθεί φέτος για να μην γίνει η λεγόμενη ''κοιλιά'' στο σενάριο.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η Βασιλική γεννάει κορίτσι - Ο Μαθιός ξανά στην φυλακή

Τι θα συμβεί με το μέλλον του Σασμού

«Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με εμάς, δεν έχω ακούσει κάτι. Έχω ακούσει από άλλους ότι το συζητάνε, αλλά έχω ακούσει και από άλλους ότι δεν το συζητάνε. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι έχει. Θα ήθελα να συνεχίσει η σειρά γιατί όχι; Είναι ένας ρόλος της Θεοδώρας και μία σειρά, που την έχω συνηθίσει, την έχω μάθει οπότε γιατί όχι. Νομίζω ότι όλα μπορούν να γίνουν και το έχουμε δει σε πολλές σειρές, που τελικά πάνε για παραπάνω.

Κάπως γίνονται τα πράγματα και σεναριακά βρίσκουν τρόπο οι υπεύθυνοι, που είναι για αυτό. Νομίζω ότι όλα μπορούν να γίνουν. Αυτή η εποχή είναι που συζητάνε τα στελέχη μεταξύ τους, οπότε εμείς μαθαίνουμε λίγο αργότερα για να συζητήσουμε αν θέλουμε και εμείς ή όχι», είπε η Δανάη Παππά.

Θανάσιμος κίνδυνος για την Βασιλική και το αγέννητο παιδί της

Στον Σασμός όπως θα δούμε, ο Αντρέας δεν θα αργήσει να μάθει πως στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκηδων. Αυτό θα γίνει η αφορμή για να φύγει από την Ανω Ποριά, με αποτέλεσμα οι υποψίες για την εξαφάνισή του να πέσουν πάνω στον Μαθιό.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Στα επόμενα επεισόδια, η Καλλιόπη κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα με τον Αντρέα, θα του αποκαλύψει μια αλήθεια που θα τον ταράξει. Θα του πει ότι βιολογικός πατέρας του είναι ο Ρούσσος Σταματάκης και αυτό θα τον κάνει να φύγει από το χωριό που τον πληγώνει. Απαντες θα μιλούν για την εξαφάνισή του, κυρίως όμως ο Τηλέμαχος και η Εύα θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να μάθουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Οταν ο Τηλέμαχος καταλάβει πως ο αδελφός του έφυγε χωρίς να πάρει μαζί προσωπικά του αντικείμενα, θα καταλήξει στο συμπέρασμα απλά πως ο Αντρέας δέχτηκε επίθεση από εχθρό, το οποίο και θα μοιραστεί με τον Γιάννο και τον Μανούσο Μουντάκη. «Ποιος είναι μεγαλύτερος εχθρός του Αντρέα εκτός από τον Μαθιό;», θα ρωτήσει ο τελευταίος και τότε ο Τηλέμαχος θα ορκιστεί εκδίκηση. «Ο αδελφός μου σχεδίαζε να του κάμει δεύτερο χτύπημα και τον πρόλαβε, είμαι σίγουρος. Θέλω να με βοηθήσεις να τον τιμωρήσουμε, Μανούσο», θα του πει. Οι τρεις άντρες θα καταλήξουν πως ακόμα καλύτερο από μια επίθεση στον ίδιο τον Μαθιό, είναι μια επίθεση στη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική. Οι άντρες θα καταστρώνουν τα σχέδιά τους τη στιγμή που η Μάγδα, η γυναίκα του Λάζαρου, θα τηλεφωνήσει στη Μαρίνα και θα την ενημερώσει για το χτύπημα που οργανώνει η οικογένειά της στον μεγάλο γιο της «καπετάνισσας».

Δείτε επίσης στα νέα επεισόδια: Επιστρέφει ο πατέρας του Αντρέα!

Το σχέδιο του Παύλου για να σώσει την Βασιλική στον Σασμό

Σασμός Παύλος

Ο Μαθιός μαθαίνει τις προθέσεις του Τηλέμαχου και μηνύει σε όλους ότι δεν φοβάται. «Δεν θα κρυφτώ και δεν έχω λόγο να φοβάμαι. Οποιος θέλει να με βρει, ας κοπιάσει να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος», θα πει αφήνοντας τον αδελφό του, την Αργυρώ και τη Βασιλική άναυδους. Μια πρόσκαιρη λύση στο πρόβλημα αυτό θα βρει ο Παύλος, που δεν θέλει να κινδυνεύσει η ζωή του Μαθιού. Θα καλέσει τον Τηλέμαχο να μιλήσουν και θα τον κατευθύνει σε μια άλλη πλευρά. «Το θέμα, Παυλή, είναι να καταλάβεις πως ο μόνος οχτρός που έχει ο αδελφός μου είναι ο Σταματάκης», θα πει και ο Παύλος θα του ξεκαθαρίσει πως κι εκείνος και η αστυνομία ξέρει τη σπείρα που του έκανε κακό.

Ο Τηλέμαχος θα θορυβηθεί. «Και τι θα κάνουμε; Θα περιμένουμε να τους βρουν οι μπάτσοι;», θα ρωτήσει τον Παύλο και ο τελευταίος θα του πει: «Οχι βέβαια. Εμείς θα τους βρούμε πρώτοι κι αν έχουν πειράξει τον αδελφό σου, θα τους κανονίσουμε όπως πρέπει. Είμαι μαζί σας, Τηλέμαχε. Οποιος πείραξε τον ξάδελφό μου θα το πληρώσει. Μόνο που σε αυτή την ιστορία, εγώ θα έχω τον λόγο. Είμαι πρώτος στην ιεραρχία, εγώ θα έχω τον λόγο. Εντάξει, Τηλέμαχε;», του λέει και εκείνος συμφωνεί. Στην πραγματικότητα, ο Παύλος θέλει να κερδίσει χρόνο μέχρι να φανεί πως δεν είναι ο Μαθιός πίσω από την εξαφάνιση του αδελφού του.