Αντώνης Κανάκης: «Δείξτε λίγη κατανόηση, συγγνώμη...» - Το απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής "Boomers"

«You foul!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: «Δείξτε λίγη κατανόηση, συγγνώμη...» - Το απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής

Με απρόοπτα ξεκίνησε η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, Boomers, το βράδυ της Τετάρτης 21/2. Συγκεκριμένα λίγο μετά το σήμα του "Top επικαιρότητας" o παρουσιαστής καλως όρισε τους τηλεθεατές μόνο που εκείνοι δεν το άκουσαν ποτέ.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο λίγες ημέρες στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, οι συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον αέρα της εκπομπής για τα γενέθλιά του. Λίγο μετά την έναρξη, έβγαλαν τούρτα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και ξεκίνησαν τις ευχές, με τον ίδιο πάντως να δείχνει ότι... περίμενε αυτήν την κίνηση (δείτε πόσα κεράκια έσβησε).

Το απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής Boomers

Για το λάθος στον ήχο ειδοποιήθηκε άμεσα ο παρουσιαστής από το κοντρόλ και αμέσως έσπευσε να απολογηθεί στο τηλεοπτικό κοινό για το τεχνικό αυτό λάθος. «You foul, κυρίες και κύριοι! You foul! You foul! Εντάξει, δείξτε λίγη κατανόηση. Καινούργια κουμπάκια εδώ και τα λοιπά. Οι μουσικές ακούστηκαν.You foul! Συγγνώμη, παιδιά» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Τι είχε πει για την νέα του εκπομπή

«Ετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό αλλά - είτε το πιστεύετε, είτε όχι - το αποφασίσαμε μόλις σήμερα. Δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε. Αποφασίσαμε ότι αύριο θα βγουν στον αέρα οι Boomers. Τι είναι οι Boomers; Οι Boomers είμαστε εμείς πάλι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μία εκπομπή πρέπει να βγαίνει τόσο στα καλά καθούμενα στον αέρα, χωρίς να προηγηθεί τίποτα. Αύριο στις 20:00 θα είναι στον αέρα οι Boomers», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Οι Boomers είναι μία καινούργια εκπομπή που, όμως, δεν είναι μία καινούργια εκπομπή. Θα είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα. Γιατί θα υπάρχουν οι Boomers; Κατ' αρχήν, γιατί ένα αεράκι ανανέωσης ποτέ δεν έκανε κακό. Δεύτερον, γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε αύριο! Είναι απίστευτο το πλατό. Τουλάχιστον εμάς μας αρέσει πολύ. Και τρίτον, γιατί θέλουμε εκτός από όλα αυτά τα σατιρικά πράγματα που κάνουμε στο Ράδιο Αρβύλα να σας δείξουμε και κάποια ακόμα πράγματα».