Έρωτας Φυγάς: Η Πέμη Ζούνη ανακοίνωσε το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1

«Όχι, κάθετα όχι, δεν θα συνεχιστεί»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: Η Πέμη Ζούνη ανακοίνωσε το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκανε το πρωί της Τρίτης 21/2 η Πέμη Ζούνη. Η γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα ολοκληρώνονται και ο Έρωτας Φυγάς, όπου και πρωταγωνιστεί, δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Υπνεθυμίζουμε ότι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα το κανάλι του Open ανακοίνωσε στο πρόωρο τέλος της σειράς, αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος παραγωγής. Οι ηθοποιοί, ενημερώθηκαν μέσω ενός Ε- mail από την εταιρεία παραγωγής για την εξέλιξη της πορείας της σειράς.(δείτε εδώ). Ωστόσο μετά από μια τεράστια αναταραχή που προκλήθηκε, ο Έρωτας Φυγάς, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη, το κανάλι του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της Πέμης Ζούνη για τον "Έρωτα Φυγά"

«Τα γυρίσματα για τον Έρωτα Φυγά τελειώνουν. Το σίριαλ θα τελειώσει κανονικά κατά τον Ιούνιο απλώς, επειδή παίζεται πια δυο φορές την εβδομάδα, έχουμε προχωρήσει πολύ και τελειώνουμε τα γυρίσματα με μια γλυκόπικρη γεύση».

«Στο τέλος όμως θα μείνει μόνο η γλυκιά γιατί αγαπήθηκε πάρα πολύ το σίριαλ και μας ανταποδόθηκε γενναιόδωρα από τον κόσμο όλη η προσπάθεια που κάναμε. Νομίζω, λοιπόν, ότι τελικά αυτό είναι και που θα μείνει. Όχι, κάθετα όχι, δεν θα συνεχιστεί. Ήταν από το κανάλι αυτό το κάθετα όχι. Τέλοσπαντων, από τους ιθύνοντες. Δεν ξέρω από που. Εμείς μαθαίνουμε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω μια χαρά».

Η ανάρτηση του ΑΝΤ1 για την σειρά

Το μεσημέρι της Τετάρτης 17/1, το επίσημο προφιλ του ΑΝΤ1 στο Ιnstagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με τα μηνύματα των πρωταγωνιστών της σειράς, όπου ευχαριστούν το τηλεοπτικό κοινό για την στήριξή του και του υπενθυμίζουν την μεγάλη επιστροφή τους.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: