Survivor - H ανακοίνωση του Στέλιου Χανταμπάκη για την Όλγα Πηλιάκη: «Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν...»

«Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα το έμαθα από την τηλεόραση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - H ανακοίνωση του Στέλιου Χανταμπάκη για την Όλγα Πηλιάκη: «Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν...»

Μεγάλο σοκ επικράτησε στο χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Όλγα Πηλιάκη δυστυχώς αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω προβλήματος με την υγεία της που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά ο σύζυγός της Στέλιος Χανταμπάκης, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο επιχειρηματίας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στήριξε την γυναίκα τους, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με την υγεία της.

Όπως ανέφερε στην ανάρτηση του, πρόκειται για ένα τραύμα που έχει στον αυχένα της από παλιό τραυματισμό της, το οποίο λόγω των αγωνισμάτων εμφάνισε ενοχλήσεις. Έτσι, έπειτα από συζητήσεις με την παραγωγή και αφού την είδε γιατρός, αποφάσισαν από κοινού πως πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για την Όλγα Πηλιάκη και την αποχώρηση από το Survivor

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις... πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα το έμαθα από την τηλεόραση. Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και στην στήριξη σας αυτούς τους δυο μήνες στην Όλγα και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι! Καλή επιτυχία στις δυο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία! Σας αγαπώ!», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Στέλιος Χανταμπάκης Όλγα Πηλιάκη Survivor

Λίγα λόγια για την Όλγα Πηλιάκη

Η Όλγα Πηλιάκη γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1989 και είναι 34 ετών. Ξεκίνησε από πολύ μικρή να κάνει μπαλέτο, στην ηλικία των τριών περίπου, ενώ στα επτά της χρόνια, μπήκε στη ζωή της, η ρυθμική γυμναστική. Έκτοτε έχει λάβει πολλές και σημαντικές διακρίσεις, με εκείνη από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο να ξεχωρίζει.

Φέτος έλαβε συμμετοχή στο Survivor, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό show. Το 2028 έγινε ζευγάρι με τον Γιώργο Κατσερίδη για το Dancing With The Stars φτάνοντας μέχρι τον τελικό, ενώ το 2017 είχε λάβει συμμετοχή και στο Nomads. Πόσα δεν γνωρίζουμε, όμως, ακόμα για εκείνη;

Ο γάμος με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Το 2013 ήταν μία από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής της, κι αυτό γιατί παντρεύτηκε το έρωτά της ζωής της, Στέλιο Χανταμπάκη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Μανώλη, που είναι 10 ετών, και την Μαλένα, η οποία είναι 7 χρονών.

Δείτε επίσης: Με μαρμάρινα πατώματα, τζάκι, γυμναστήριο, πισίνα και γήπεδο στον κήπο - Η μοντέρνα μονοκατοικία τους

Είναι μαζί σε κάθε βήμα! Τώρα που εκείνη λείπει στον Άγιο Δομίνικο, εκείνος έχει μείνει πίσω και φροντίζει για το μεγάλωμα του γιου και της κόρης τους, αλλά το ίδιο έκανε και η αθλήτρια, και μάλιστα δύο φορές, όταν ο σύζυγός της πήγε στο πρώτο Survivor, αλλά και στο Survivor All Star, από όπου και αποχώρησε οικειοθελώς, διότι δεν άντεχε μακριά τους.

Η καταγωγή και ο τραγικός θάνατος στην οικογένειά της

Γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε δίπλα σε δύο αδέρφια. Με τον αδερφό της σπάνια αναρτά φωτογραφίες στα social media της, ωστόσο είναι γνωστό πως ασχολείται με την μαγειρική. Την αδερφή της, όμως, την έχασε όταν ήταν πολύ νέα...

«Όταν ήμουν 20 χρονών, έχασα την αδερφή μου από όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν μόλις 25. Και 6 μήνες μετά είχα ένα ατύχημα που με φόβισε πολύ… Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να αντιμετωπίσει μία οικογένεια. Καλό είναι να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς για να το διαχειριστεί. Είναι πάρα πολύ βίαιο να δεχτείς ότι δε θα ξαναδείς έναν άνθρωπο. Εγώ, όταν βλέπω αδερφές, ζηλεύω –με την καλή έννοια, βέβαια– πολύ», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει της εξής ανάρτηση για εκείνη:

«Χρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμά μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιώτα που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά!».

Στο Dancing With The Stars είχε χορέψει, μάλιστα, για εκείνη (δείτε εδώ το ανατριχιαστικό βίντεο).