Survivor 2024: Ανακοίνωση "σοκ" από τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν την μονομαχία - Αυτή είναι η παίκτρια που βρίσκεται εκτός

Έφυγε για λόγους υγείας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ανακοίνωση

Σε μία ανακοίνωση που σόκαρε παίκτες και τηλεθεατές προχώρησε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο του Survivor 21/2. Ο παρουσιαστης αναφέρθηκε στους παίκτες οι οποίοι δεν έδωσαν το παρών στο αγώνισμα για λόγους υγείας και ανακοίνωσε ότι μία παίκτρια της κόκκινης ομάδας βρίσκεται πλέον εκτός.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την απρόσμενη αποχώρηση

Λίγο πριν την ξεκινήσει η μονομαχία, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι λόγω προβλήματος υγείας η Όλγα Πηλιάκη δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Διάσημοι και μαχητές έμειναν "άφωνοι" καθώς δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη για την συμπαίκτρια τους.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Έψαξε να βρει ποιος είναι ο άντρας της για να...» -"Καταπέλτης" ο Σταμάτης Ταλαδιανός για τον Τζέιμς Καφετζή

Η απάντηση του Στέλιου Χανταμπάκη στο ενδεχόμενο αποχώρησης της Όλγας Πηλιάκη από το Survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο, και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του. Αμέσως μετά αποκάλυψε και τι του είπαν από την παραγωγή. Ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε αναλυτικά σε ανάρτησή του: «Να σας πω και για τη Όλγα ότι με ενημέρωσαν από την παραγωγή πως έχει ένα θέμα με τον αυχένα της και προληπτικά ο γιατρός της απαγόρεψε να αγωνιστεί. Μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και για το ενδιαφέρον σας».

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη