Survivor 2024: «Έψαξε να βρει ποιος είναι ο άντρας της για να...» -"Καταπέλτης" ο Σταμάτης Ταλαδιανός για τον Τζέιμς Καφετζή

«Εκεί που έφτασε, έφτασε με την πονηριά του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Έψαξε να βρει ποιος είναι ο άντρας της για να...» -

Πυρ και μανία είναι στο αποψινό (21/2) επεισόδιο του Survivor ο Σταμάτης Ταλαδιανός καθώς ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι βρέθηκε υποψήφιος χωρίς να του έχει περάσει καν από το μυαλό. Περισσότερο προδομένος νιώθει από την συμπαίκτρια του την Χρύσα Χατζηγερωγίου, η οποία τον ψήφισε χωρίς να υπολογίσει την φιλία τους (δείτε εδώ τι είπε).

"Καταπέλτης" ο Σταμάτης Ταλαδιανός για τον Τζέιμς Καφετζή

Στην προσωπική του συνέντευξη ο Σταμάτης Ταλαδιανός, παραδέχτηκε ότι δεν έχει πάρει με καθόλου καλό μάτι την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι αποκαλύπτοντας ότι ήρθε φέτος αρκετά διαβασμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τον κάθε παίκτη ξεχωριστά σε κάθε επίπεδο.

«Μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί γιατί ερχόμενος ο Τζέιμς στο παιχνίδι, έφερε και κάποια νέα. Οπότε κάπως οι ισορροπίες άλλαξαν. Είναι πανέξυπνος και κοιτάζει, όχι το παιχνίδι που παίζεται σήμερα, αλλά αυτό που θα παιχτεί σε τρεις μέρες από τώρα. Ερχόμενος εδώ είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά τους παίκτες, είχε δει ποιος κάνει παρέα με ποιον, ποιες εμπάθειες και συμπάθειες υπάρχουν και αντίστοιχα θέλετε να μου πείτε ότι ήταν τυχαίο που πήγε και έκανε κατευθείαν παρέα με τον Φάνη;

Ο Φάνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά της ομάδας μας και γενικά, ενδεχομένως, του φετινού Survivor μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Άρα ο Τζέιμς πήγε προς τον Φάνη, έκανε παρέα, πήρε την εύνοια του, πήγε δίπλα και στον Γιάννη εφόσον κάνει παρέα με τον Φάνη και του άνοιξε λίγο τα μάτια. Του είπε κάποια πράγματα γενικώς και εκεί που έπρεπε να παίξει το σωστό παιχνίδι το έκανε. Είχε παρατηρήσει δύο από τα άτομα της ομάδας μας να μην είναι τόσο κοντά με κάποιους άλλους. Μιλάω και αναφέρομαι στη Δώρα και την Άιρα.

Ο Τζέιμς Καφετζής έστειλε, πριν μπει στο παιχνίδι, στη Δώρα τα δράμια! Έψαξε να βρει ποιος είναι ο άντρας της για να του στείλει μήνυμα και να του πει "επειδή θα μπω στο παιχνίδι, θες να πω κάτι στη Δώρα από σένα;" Ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος! Και επειδή πραγματικά το Survivor το έχω δει, εκεί που έφτασε, έφτασε με την πονηριά του».