Survivor 2024: «Ήμουν στο μυστικό δείπνο και δίπλα μου είχα τον Ιούδα...» - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Τι απαντά η ίδια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Ήμουν στο μυστικό δείπνο και δίπλα μου είχα τον Ιούδα...» - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Δυναμικά ξεκίνησε απόψε (21/2) το τελευταίο επεισόδιο Survivor για αυτή την εβδομάδα. Σήμερα θα θα μάθουμε, ποιος θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει με τους παίκτες να είναι αρκετά αγχωμένοι για την μονομαχία και αυτό είναι εμφανές (δείτε ποιος θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα επάθλου).

Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Ο ένας από τους υποψήφιους, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, στην προσωπική του συνέντευξη, εξέφρασε την δυσαρέσεκεια και τον θυμό του για το γεγονός ότι τον ψήφισε η Χρύσα Χατζηγεωργίου παρά το ότι οι δύο αυτοί παίκτες έχουν έρθει πιο κοντά και τους ενώνει μία φιλία.

«Χθες στο συμβούλιο ένιωσα ότι ήμουν στο μυστικό δείπνο και δίπλα μου είχα τον Ιούδα. Η χρύσα, "η μικρή μου αδερφή" που την έχω προστατέψει πολλές φορές, σε πολλά πράγματα με ψήφισε και αυτή...» είπε ο Σταμάτης.

«Μπορεί να έχουμε έρθει αρκετά κοντά αλλά είχα πει ότι θα ψηφίζω καθαρά αγωνιστικά. Τα έβαλα κάτω, σκέφτηκα την εξέλιξη του κάθε παίκτη και με γνώμονα παλαιότερες εμφανίσεις του James, τον ψήφισα για να μείνει στην ομάδα...» ανέφερε από την πλευρά της η Χρύσα.

Ποιος θα φύγει απόψε από το Survivor;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχω την 100% επιβεβαιωμένη πληροφορία οπότε θα μιλήσω με γεγονότα, δεδομένα και καταστάσεις.

Ο Αλέξης Παππάς έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε αυτή την θέση κι έχει αποδείξει πως δεν κουνιέται από τον Άγιο Δομίνικο, όπως και ο Νίκος Γκάνος που έχει περάσει από μονομαχίες, δεν είναι η πρώτη του φορά. Από την άλλη ο Σωτήρης Ταλαδιανός τραυματίστηκε πολύ στην προηγούμενη μονομαχία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κι ενώ τα τραύματά του είναι ακόμα ανοιχτά θα ξανά ριχτεί στην μάχη... Νιώθει αδικημένος δεν έχει ψυχολογία... Το δήλωσε ανοιχτά...

Τέλος, ο Θοδωρής είναι ένας μέτριος παίκτης που σίγουρα δεν το έχει βρει ακόμα στον στόχο και δεν έχει δει ξανά πως είναι μια μονομαχία. Οι πιθανότητες παίζουν μεταξύ Σταμάτη και Θοδωρή σίγουρα αλλά τονίζω ξανά πως δεν έχω ακόμα καμία πληροφορία ακόμα έγκυρη 100%! Αναμένεται κι επιστρέφουμε σε λίγο με την πληροφορία!