Survivor spoiler: Είναι πιο πεινασμένοι και κερδίζουν το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού (21/2)

Το αποτέλεσμα μόλις «κλείδωσε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Είναι πιο πεινασμένοι και κερδίζουν το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού (21/2)

Γεμάτο ένταση θα είναι το αποψινό επεισόδιο (21/2) του Survivor. Θοδωρής Τουρκογεώργος, Αλέξης Παππάς, Σταμάτης Ταλαδιανός και Νίκος Γκάνος είναι η τελική λίστα των υποψήφιων προς αποχώρηση που θα παρακολουθήσουμε απόψε να μονομαχούν για την παραμονή τους στο νησί σε λίγες ώρες.

Πριν απ' αυτό βέβαια, οι δύο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας ένα διπλό έπαθλο, επικοινωνίας και φαγητού. Ποιος θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη νίκη; Οι συζητήσεις για τις υποψηφιότητες και στις δύο παραλίες έχουν πάρει φωτιά ενώ εντονότερη φαίνεται να είναι η διάσπαση στο εσωτερικό της Μπλε ομάδας.

Η μονομαχία φέρνει τους τέσσερις υποψήφιους αντιμέτωπους στο στίβο μάχης. Ποιος θα είναι εκείνος που θα διαλέξει τους στόχους και ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

Δείτε επίσης: Survivor highlights 20/2: Χρυσαειδή & Περπατάρης "έπαιξαν" κάτω από τα σκεπάσματα - Ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση

Σταμάτης Ταλαδιανός

Οι αποψινοί νικητές στο Survivor

Μία από τις δύο ομάδες, ωστόσο, έχει περισσότερα να αποδείξει. Μετά από μία σύντομη ανάκαμψη την περασμένη εβδομάδα, οι Διάσημοι έχουν επιστρέψει στις ήττες, και χαρακτηριστικό είναι πως τρεις στους τέσσερις υποψηφίους αυτήν την εβδομάδα προέρχονται από τη δική τους καλύβα. Στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ ο Φάνης Μπολέτσης απουσίαζε από τους Μπλε μάλιστα, δεν καταφέραν να επικρατήσουν και ηττήθηκαν με 10-7.

Θα περίμενε κανείς ότι όλα αυτά θα τους έφερναν σε μειονεκτική θέση, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται στους στίβους μάχης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, νικητές στην αποψινή δοκιμασία επικοινωνίας και φαγητού θα είναι οι Διάσημοι. Για δεύτερη φορά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους ανθρώπους.

Αλέξης Παππάς

Πέρα από συγκινητικές, μας χάρισαν και ξεκαρδιστικές στιγμές, με την Όλγα Πηλιάκη, να δέχεται ένα ξεχωριστό δώρο από τον Στέλιο Χανταμπάκη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο πρώην παίκτης του Survivor, και επί 11 χρόνια σύζυγος της αθλήτριας, της έστειλε μία στολή... σέξι νοσοκόμας!