Survivor highlights 20/2: Χρυσαειδή & Περπατάρης "έπαιξαν" κάτω από τα σκεπάσματα - Ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 20/2: Χρυσαειδή & Περπατάρης

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό 20/2 επεισόδιο του Survivor. Παρακολουθήσαμε να βγαίνουν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά και ένα νέο... ζευγάρι που κρύφτηκε κάτω από τα σκεπάσματα!

Αναλυτικά τα 20/2 highlights του Survivor

Η Ασημίνα βλέπει εχθρούς στην ομάδα της και τα «χώνει» στη Σταυρούλα: «Έχει μένος με εμένα»

Η τρίτη υποψηφιότητα για αποχώρηση μονοπώλησε το ενδιαφέρον, καθώς μέσα από αυτή θα καθοριστεί και το φύλο του παίχτη που θα φύγει.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 21/2: "Σφαγή" με Ταλαδιανό και Χατζηγεωργίου - «Ιούδα!»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ωστόσο δεν έκρυψε την ανησυχία της για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα των Κόκκινων, αφήνοντας σαφείς αιχμές για αδιαφορία από την πλευρά πολλών παικτών, ενώ στο πρόσωπο της Σταυρούλας Χρυσαειδή βλέπει και τον άνθρωπο που μπορεί να την βγάλει στον τάκο. Να πούμε ότι η παίκτρια των Μπλε είναι από τις πιο δυνατές προσθήκες, και φαβορί για να βγει MVP αυτή την εβδομάδα, ανάλογα με τις σημερινές επιδόσεις της.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα είπε μεταξύ άλλων: «Ο τίτλος του MVP έχει χαθεί από την ομάδα μου, χωρίς λόγο. Μάλλον θέλουμε να τους τον δώσουμε και αυτόν. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ομάδα μου λειτουργεί έτσι. Αν βγει από εκεί και τους χαρίσουμε τον τίτλο του MVP, λογικά θα βγάλουν εμένα, δεν νομίζω να βγει η Κατερίνα. Και το λέω αυτό γιατί σε περίπτωση που βγει η Σταυρούλα, ξέρω ότι έχει μένος μ' εμένα, οπότε θα βγάλει εμένα».

Και συνέχισε τον συλλογισμό της: «Η ερώτηση είναι, θέλει η ομάδα μου να βγάλουν εμένα; Δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να καταλάβω. Τελικά μας συμφέρει να κερδίσουμε την ασυλία ή όχι; Να σπάσω σήμερα τα πόδια μου για την ομάδα μου ή να κάτσω στον πάγκο και να είμαι αραχτή και light, να μην ασχολούμαι με κανέναν, να κοιτάξω κι εγώ την παρτάρα μου και την υγεία μου; Δεν καταλαβαίνω τελικά ποιος εδώ μέσα θέλει το καλό της ομάδας και ποιος το προσωπικό του καλό».

Πήραν γρήγορο προβάδισμα και κέρδισαν την 3η ασυλία

Κόκκινοι και μπλε ρίχτηκαν στον στίβο μάχης με την κάθε ομάδα να θέλει μόνο τη νίκη. Οι υποψηφιότητες και τα... φύλα των υποψηφίων είναι μοιρασμένα, οπότε στη σημερινή ψηφοφορία θα κριθεί η τελική τετράδα που θα αγωνιστεί αύριο για την παραμονή, αλλά και ο MVP που θα ορίσει την 4ο υποψήφιο.

Έβαλαν τα δυνατά τους όλοι, με την ομάδα των Μπλε να παίρνει νωρίς προβάδισμα με τρεις πόντους. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως η απουσία του Φάνη Μπολέτση, που είναι ανάμεσα στους πιο δυνατούς «Μαχητές», θα κόστιζε τη νίκη στον αγώνα της ασυλίας, τελικά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να ισχύει.

Οι ηττημένοι καλούνται να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη τους για αποχώρηση, με τους νικητές να απολαμβάνουν την άνεση του MVP, μαζί με ισχυρές πιθανότητες για αριθμητικό προβάδισμα από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την αποχώρηση!

Τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν τους Διάσημους να παίρνουν και αυτή τη νίκη, συνεχίζοντας έτσι με φόρα από το χθεσινό αγώνα ασυλίας που επικράτησαν και έστειλαν τους Μαχητές να ψηφίσουν την Μαριλίνα Βακονδίου ως υποψήφια.

Τελικοί νικητές με σκορ 10-7 ήταν οι Μαχητές, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να παίρνει τέσσερις πόντους και να κουβαλάει την ομάδα στη γραμμή του τερματισμού. Η τελευταία μονομαχία με τον Αλέξη Παππά κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι τελικό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Τρεις νέοι παίκτες θα ψηφιστούν προς αποχώρηση, μετά την αρχική ψηφοφορία των Κόκκινων στο συμβούλιο του νησιού, ενώ με δεδομένο ότι MVP αναδείχτηκε η Ιωάννα Τζαβέλα από τους Μπλε, ισχυροποιείται η θέση της στο νησί

Υπενθυμίζουμε πως στο trailer προδόθηκε και η νέα αλλαγή στους κανονισμούς, και το Youweekly.gr σας έχει ήδη αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται (διαβάστε εδώ!).

Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού;

Η νύχτα έπεσε βαριά στη ζούγκλα, γεμάτη χαρά για τους Μαχητές βέβαια, που πήραν τη νίκη στον 3ο αγώνα ασυλίας, κι έτσι είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. «Τι τους κάναμε σήμερα», «Δεν το περίμεναν ούτε αυτοί», έλεγαν μαζεμένοι γύρω από τη φωτιά, αναφερόμενοι στο γρήγορο προβάδισμα που πήραν.

Δείτε επίσης: Survivor - Γιάννης Περπατάρης: Η ηλικία, η καταγωγή και το παρελθόν του νέου αμόρε της Σταυρούλας Χρυσαειδή!

Οι περισσότεροι άρχισαν σιγά-σιγά να πέφτουν για ύπνο, Γιάννης Περπατάρης και Σταυρούλα Χρυσαειδή φάνηκε ωστόσο να έχουν πιο... παιχνιδιάρικη διάθεση, με εκείνον να την πλησιάζει και να την παίρνει αγκαλιά. Την συνέχεια δεν την είδαμε πάνω απ' τα σκεπάσματα, αλλά κάτω, με τους δύο συμπαίκτες να κουκουλώνονται, ενώ υπήρχαν περίεργες κινήσεις την ίδια ώρα.

Παρούσα ήταν και η Δώρα Νικολή, με την Σταυρούλα να ρωτάει έκπληκτη: «Δώρα, εδώ είσαι;», καθώς δεν είχε αντιληφθεί τη συμπαίκτριά της. Η Δώρα απάντησε πάντως ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Λέτε να γεννιέται ένας νέος έρωτας ανάμεσα σε Σταυρούλα και Γιάννη;

Τα τρυφερά τετ-α-τετ τους πάντως σχολιάστηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες, με την Μαριλίνα Βακονδίου να λέει: «Στην καλύβα μας, με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί, μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι. Ίσως έχουμε νέο ζευγάρι στο Survivor του 2024»

Ανδρική υπόθεση η ψηφοφορία, νέος υποψήφιος από τους Κόκκινους

Τελικά το όνομα που βγήκε από την κάλπη του Survivor ήταν εκείνο του Αλέξη Παππά. Αν και πολλοί, ειδικά από την ομάδα των Μπλε, χαρακτήρισαν άδικο το αποτέλεσμα, καθώς στατιστικά έχει φέρει περισσότερες νίκες από ήττες, ο Νίκος Γκάνος ήταν «καταπέλτης» για τον νέο υποψήφιο.

«Ο Αλέξης από την αρχή του παιχνιδιού έπαιζε στρατηγικά για τον εαυτό του, και πάντα επέλεγε εύκολους πόντους. Το είχα πει και στον ίδιο. Γι' αυτό έφτιαχνε τα στατιστικά του, έτσι ώστε σε περίπτωση που πήγαινε σε μονομαχία να μπορεί να επιλέγει και τον στόχο. Ακόμα και τώρα επέλεγε τον Τζέιμς, που ήταν εύκολος πόντος. Γι' αυτό δεν ψήφισα τον Σάββα και τον Ντάνιελ, γιατί έχουν παίξει με πολύ δυνατούς παίκτες», είπε χαρακτηριστικά πετώντας τα καρφιά του στον Παππά.

Και συμπλήρωσε ο Νίκος Γκάνος: «Ο Αλέξης το ξέρει από εμένα προσωπικά, του το έχω πει πολλές φορές και δεν έχω αλλάξει την άποψή μου».

Αυτή είναι η τελική τετράδα των υποψηφίων - Ένταση στο συμβούλιο

Ο Σταμάτης ήταν εκείνος που πήρε τη θέση της Μαριλίνας, παρότι ο Αλέξης Παππάς σχολίασε ότι θα είχε πλάκα να ήταν αντίπαλος με τον Τζέιμς. «Ίσως αργότερα», είπαν και οι δύο. Από την πλευρά του ο παίκτης των Μπλε που βγήκε υποψήφιος, δεν φάνηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Ιωάννα Τζαβέλα ως MVP της εβδομάδας, καθώς θα έπρεπε να επιλέξει ποιος παίκτης θα ήταν ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση. Όπως αποκάλυψε η παίκτρια των Μαχητών, συζήτησε με όλη την ομάδα της τη συγκεκριμένη απόφαση, και επέλεξε με καθαρά κριτήρια. Τέταρτος υποψήφιος, και τρίτος από την ομάδα των Κόκκινων είναι ο Νίκος Γκάνος.

Θοδωρής Τουρκογεώργος, Αλέξης Παππάς, Σταμάτης Ταλαδιανός και Νίκος Γκάνος θα παλέψουν για την παραμονή τους στο (21/2) επεισόδιο του Survivor.