Survivor - Γιάννης Περπατάρης: Η ηλικία, η καταγωγή και το παρελθόν του νέου αμόρε της Σταυρούλας Χρυσαειδή!

Ο αγρότης που έχει κερδίσει το γυναικείο κοινό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor - Γιάννης Περπατάρης: Η ηλικία, η καταγωγή και το παρελθόν του νέου αμόρε της Σταυρούλας Χρυσαειδή!

Νέα σεζόν, νέο ειδύλλιο στο Survivor! Βρε τόσο γουρλής είναι ο Άγιος Δομίνικος; Άμα είναι να στείλω κι εγώ που έχω μια φίλη ελεύθερη μπας και βρει κανέναν γαμπρό! Στο χθεσινό 20/2 επεισόδιο του ριάλιτι παρά τα όσα έγιναν (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου) ο κάμεραμαν μας έδωσε και πλάνο από το νέο ζευγάρι στην παραλία και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα των Μπλε: Σταυρούλα και Γιάννης φαίνεται να ήρθαν πολύ κοντά κάτω από τα σκεπάσματα (δείτε εδώ το βίντεο - φωτιά)!

Εγώ να σας πω την αλήθεια το είχα και λίγο σιγουράκι πως αυτοί οι δυο θα καταλήξουν μαζί! Πρώτον γιατί ο Γιάννης το πρώτο που ρώτησε όταν έμαθε ότι μπαίνει η Σταυρούλα είναι αν είναι ελεύθερη...

Και δεύτερον γιατί ο αγρότης είναι πολύ ωραίο παιδί... Έτσι λέει τουλάχιστον το X από την πρεμιέρα του παιχνιδιού!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Home tour στη νέα μεζονέτα της Σταυρούλας Χρυσαειδή!

Ποιος είναι ο Γιάννης Περπατάρης, λοιπόν, που κέρδισε το κοινό και την καρδιά της Σταυρούλας;

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι 34 ετών, έχει μεγαλώσει στη Βόρεια Εύβοια και εργάζεται ως αγρότης. Αγαπάει τη φύση και φροντίζει καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Παράλληλα, διατηρεί επιχείρηση καφέ, ενώ γυμνάζεται τακτικά. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο.

To προφίλ του στο Instagram μετρά ήδη μέχρι στιγμής 12 χιλιάδες ακόλουθους ενώ ο ίδιος πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο συνήθιζε να αναρτά συχνά φωτογραφίες του από ταξίδια που κάνει. Τα περισσότερα από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει, είναι κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όταν πηγαίνει για διακοπές στα νησιά.

Το Χ τσιρίζει για εκείνον και την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Εννοείται πως μετά τα χθεσινά του πλάνα με την Σταυρούλα το όνομά του βρέθηκε στο επίκεντρο με τους τηλεθεατές σε μεγάλο βαθμό να στηρίζουν αυτή τη νέα σχέση...