Survivor 2024 – Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού;

Ήρθαν πιο κοντά στην καλύβα, κουνιόντουσαν τα σκεπάσματα...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού;

Από την πρώτη μέρα που μπήκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor, φαινόταν να υπάρχει μία συμπάθεια με τον Γιάννη Περπατάρη, ενώ δεν είχαν λείψει τα πειράγματα απ' τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους όταν τον είχαν «συλλάβει» να την κοιτάει επίμονα. Ο αγρότης έλεγε χθες μάλιστα «Είμαστε καλό ζευγάρι», και πολλοί θεατές μπορεί να υπέθεσαν ότι μιλούσε σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά μάλλον εννοούσε και κάτι παραπάνω...

Η νύχτα έπεσε βαριά στη ζούγκλα, γεμάτη χαρά για τους Μαχητές βέβαια, που πήραν τη νίκη στον 3ο αγώνα ασυλίας, κι έτσι είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. «Τι τους κάναμε σήμερα», «Δεν το περίμεναν ούτε αυτοί», έλεγαν μαζεμένοι γύρω από τη φωτιά, αναφερόμενοι στο γρήγορο προβάδισμα που πήραν έναντι των «Διασήμων» και την τελική τους νίκη με 10-7, με τους τέσσερις πόντους να ανήκουν στον Γιώργο Γκιουλέκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη ήρθε παρά την απουσία του Φάνη Μπολέτση, που σε γενικές γραμμές φέρνει σταθερά πόντους στην ομάδα των Μπλε.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Ο Στέλιος Χανταμπάκης επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της Όλγας Πηλιάκη: «Έχει ένα θέμα...»

Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης ήρθαν κοντά στη σκηνή του Survivor

Οι περισσότεροι άρχισαν σιγά-σιγά να πέφτουν για ύπνο, Γιάννης Περπατάρης και Σταυρούλα Χρυσαειδή φάνηκε ωστόσο να έχουν πιο... παιχνιδιάρικη διάθεση, με εκείνον να την πλησιάζει και να την παίρνει αγκαλιά. Την συνέχεια δεν την είδαμε πάνω απ' τα σκεπάσματα, αλλά κάτω, με τους δύο συμπαίκτες να κουκουλώνονται, ενώ υπήρχαν περίεργες κινήσεις την ίδια ώρα.

Παρούσα ήταν και η Δώρα Νικολή, με την Σταυρούλα να ρωτάει έκπληκτη: «Δώρα, εδώ είσαι;», καθώς δεν είχε αντιληφθεί τη συμπαίκτριά της. Η Δώρα απάντησε πάντως ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Λέτε να γεννιέται ένας νέος έρωτας ανάμεσα σε Σταυρούλα και Γιάννη;

Τα τρυφερά τετ-α-τετ τους πάντως σχολιάστηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες, με την Μαριλίνα Βακονδίου να λέει: «Στην καλύβα μας, με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί, μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι. Ίσως έχουμε νέο ζευγάρι στο Survivor του 2024»