Survivor 2024 - Ο Στέλιος Χανταμπάκης επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της Όλγας Πηλιάκη: «Έχει ένα θέμα...»

Οι επόμενες κινήσεις της παίκτριας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως μετά τον Άγγελο Γεωργουδάκη, και η Όλγα Πηλιάκη αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο, ενώ είχαν εκφραστεί και ανησυχίες μέχρι και για την παραμονή της στο Survivor. Όπως φαινόταν στο αποψινό (20/2) τρέιλερ μάλιστα, απείχε από το συμβούλιο του νησιού

Ενώ αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν πως η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, και παίκτρια των Διασήμων, κατανάλωσε κάτι που δεν έπρεπε, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με πόνους στην κοιλιά, τελικά φαίνεται πως η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ήταν αδικαιολόγητη η αρχική ανησυχία.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή την στιγμή δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος με την υγεία της Όλγας Πηλιάκη, ωστόσο δεν αγωνίζεται στην 3η δοκιμασία ασυλίας, και για μερικές μέρες θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο. Θα είναι αρκετό αυτό για να αποχωρήσει από το Survivor;

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Όλγα Πηλιάκη: Έγινε κατακόκκινη με το δώρο του Χανταμπάκη - Της έστειλε στολή... νοσοκόμας!

Η απάντηση του Στέλιου Χανταμπάκη στο ενδεχόμενο αποχώρησης της Όλγας Πηλιάκη από το Survivor

Σε κάθε περίπτωση η Όλγα Πηλιάκη έχει αποδείξει πως είναι μαχήτρια, αφού δύο φορές έχει παλέψει για την παραμονή της, κερδίζοντας την τελική μονομαχία. Κάπως έτσι φαίνεται να αντιμετωπίζει και τη νέα «κρίση» που τη βρήκε, όπως μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, και νικητή του Nomads επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο, και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Αμέσως μετά αποκάλυψε και τι του είπαν από την παραγωγή. Ο Στέλιος Χανταμπάκης έγραψε αναλυτικά σε ανάρτησή του: «Να σας πω και για τη Όλγα ότι με ενημέρωσαν από την παραγωγή πως έχει ένα θέμα με τον αυχένα της και προληπτικά ο γιατρός της απαγόρεψε να αγωνιστεί. Μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και για το ενδιαφέρον σας».

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη