Νίκος Οικονομόπουλος: Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του τραγουδιστή - Τα προξενιά και οι λιποθυμίες για τα μάτια του

Οι αποκαλύψεις της κουμπάρας του, Ιωάννας Σιαμπάνη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Σιαμπάνη στην αρχή της γνωριμίας και του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο είχε να λύσει διάφορα θέματα, ένα από αυτά ήταν και η ηλικιακή διαφορά 17 χρόνων και πως οι γονείς της θα δεχόντουσαν έναν γαμπρό μεγαλύτερο κατά πολλά χρόνια...

Σήμερα εκείνη πρέπει να λύσει ένα άλλο θέμα, αυτό των... προξενιών που έρχονται κατά κόρον από φίλες και γνωστές που λιποθυμάνε μόλις δουν τον κουμπάρο της Νίκο Οικονομόπουλο και θέλουν ραντεβού μαζί του.

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Σιαμπάνη στο Youweekly.gr

Ο Νίκος Οικονομόπουλος με την κουμπάρα του Ιωάννα Σιαμπάνη
Fantasia, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Ιωάννα Σιαμπάνη, Νίκος Οικονομόπουλος

Η διαφορά ηλικίας 17 χρόνων που έχετε με τον Τζίμη σε απασχόλησε ποτέ;

Όσο περνάνε τα χρόνια, μικραίνει αυτή η διαφορά ηλικίας. Στην αρχή ήμουνα κάπως διστακτική, αλλά μετά την ξεπέρασα, γιατί ο Τζίμης ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και φαίνεται μικρότερος από την ηλικία του. Πάντως από τους γονείς μου είχα κρύψει την ηλικία του μέχρι να τον γνωρίσουν. Όταν τον είδαν πόσο γοητευτικός είναι και τον συμπάθησαν, τότε τους είπα πόσο χρονών είναι (γέλια).

Επειδή είναι φανατικός της υγιεινής ζωής, σας φωνάζει αν φάτε κάτι “βρώμικο;”

Ναι φυσικά. Δεν θέλει να μαγειρεύουμε παχυντικά φαγητά και να τρώμε ούτε εγώ, ούτε το παιδί. Βέβαια αυτό με βοηθάει και με βάζει στο σωστό δρόμο γιατί και εγώ είμαι λιχούδα.

Οι φίλες σου σε κυνηγάνε για να τους γνωρίσεις τον κουμπάρο σου τον Νίκο Οικονομόπουλο;

Έχουμε λιποθυμίες (γέλια)! Όταν κάποιες με πιέζουν τους το κόβω με όμορφο τρόπο, ευτυχώς δεν έχουμε δει τρελά σκηνικά μέχρι στιγμής. Ο Νίκος πέρα ότι είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης έχει πέραση και στις γυναίκες. Όλες με ρωτάνε πότε θα τους γνωρίσω τον κουμπάρο μου. Το ξέρουμε ότι είναι ωραίο παιδί και είναι λογικό να τον πολιορκούν πολλές.

Διαβάστε εδώ όλη της την συνέντευξη.