Ιωάννα Σιαμπάνη: Το “My style rocks”, η απρόσμενη εγκυμοσύνη, ο γάμος και η νέα σελίδα στη ζωή της!

Οι σχέσεις της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Νίκο Οικονομόπουλο

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor

Εάν σκρολάρεις στον προσωπικό λογαριασμό της Ιωάννας Σιαμπάνη στο Instagram, ξεκάθαρα θα αναφωνήσεις ουάου! από θαυμασμό, βλέποντας την αψεγάδιαστη σιλουέττα της που την είχαμε επίσης ξεχωρίσει και στο “My style rocks” 6 χρόνια πριν, όταν εκείνη πήγε ως διαγωνιζόμενη και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Η γοητευτική επιχειρηματίας και fashion blogger, μιλάει στο youweekly.gr για την εμπειρία της στο reality μόδας, τα επιχειρηματικά της όνειρα και τις ριζικές αλλαγές που της συνέβησαν, την σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με τον Νίκο Οικονομόπουλο και... φωτίζεται ολόκληρη όταν αναφέρεται στους δυο άντρες που της πήραν τα μυαλά και της άλλαξαν την κοσμοθεωρία.

Ήρθε από την Λάρισα στην Αθήνα με άλλα σχέδια στο μυαλό της που της τα άλλαξε η ζωή και ο... έρωτας με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Σήμερα η Ιωάννα Σιαμπάνη που είναι καριερίστα και μαμά, μιλάει για τον γιο της και τα γεγονότα της ζωής της.

Η συνέντευξη της Ιωάννας Σιαμπάνη στο Youweekly.gr

Το περίμενες 3 χρόνια πριν ότι θα άλλαζε η ζωή σου ριζικά και ότι σήμερα θα είχες παντρευτεί και θα είχες παιδί;

Το απέκλεια ακόμα και λίγο πριν μείνω έγκυος... Όταν γνώρισα τον Τζίμη, ήμουνα επαγγελματικά σε μια δημιουργική φάση και ούτε που σκεφτόμουνα γάμο και οικογένεια, το ίδιο σκεφτόταν και εκείνος. Ήμασταν πολλά χρόνια ζευγάρι, όμως δεν αποφασίζαμε για το επόμενο βήμα, μέχρι που προέκυψε η εγκυμοσύνη, που την θέλαμε πολύ, και παντρευτήκαμε. Το μωρό μάς άλλαξε την ζωή, μπήκε η χαρά στο σπίτι μας, γίναμε οικογένεια και η οικογένεια είναι ιερός θεσμός για εμάς, που είμαστε δεμένοι με τις οικογένειές μας.

Άνετα παίρνεις το πρώτο βραβείο για τον ορκισμένο εργένη Τζίμη Σταθοκωστόπουλο... Πως τα κατάφερες;

Μάλλον ήταν έτοιμος και αποφασισμένος να παντρευτεί (γέλια). Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε τότε ήταν να είμαι μαζί του, είχα αποδεχτεί ότι μπορεί και να μη με παντρευόταν ποτέ. Η σχέση μας είχε δοκιμαστεί πολύ όλα τα χρόνια, είχε δει ότι δεν τα παρατούσα και ότι ήμουνα βράχος σε ότι του συνέβαινε.

Πως γνωριστήκατε;

Το καλοκαίρι του 2015, εγώ ήμουνα 22 χρονών και ούτε που τον ήξερα. Σπούδαζα και δούλευα υποδοχή σε μαγαζιά, έτσι πήγα να δουλέψω σε κάποιο από τα μαγαζιά του Τζίμη. Μιλούσαμε αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ο ιδιοκτήτης. (γέλια).

Στην αρχή δεν του γέμιζα τόσο το μάτι, μετά άρχισε να με φλερτάρει. Μετά το πρώτο μας ραντεβού την πάτησα μαζί του. Ήταν γοητευτικός, γλυκομίλητος, ένας έμπειρος άντρας που ήξερε πως να με χειριστεί.

Είχατε σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας;

Χωρίζαμε, αλλά τα ξαναβρίσκαμε γιατί δεν μπορούσα να φύγω μακριά του. Εκείνος ήταν σε άλλη φάση της ζωής του, ένας άντρας καταξιωμένος, ενώ εγώ ήμουνα ένα ρομαντικό και ονειροπόλο κορίτσι, μας έδεσαν όμως πολλά. Ήταν δύσκολη η σχέση μας, καθώς είχα πολλά “μέτωπα” να αντιμετωπίσω, την δουλειά του και τις γυναίκες που τον κυνηγούσαν, όπως και να δεχτεί το περιβάλλον μου την διαφορά ηλικίας που είχαμε.

Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά για την εγκυμοσύνη της

Πουκάμισο , John P., johnp-shop.com και κοσμήματα, Al’oro jewellery, aloro.gr

Η πρόταση γάμου πως έγινε;

Ήταν τα εγκαίνια του πρώτου μου μαγαζιού στα γενέθλιά μου, πριν τα Χριστούγεννα. Είχαμε βγει και όταν γυρίσαμε σπίτι μου έδωσε ένα δαχτυλίδι και μου έκανε την πρόταση - μάλλον δίσταζε να το κάνει μπροστά στην παρέα μας. Δεν γονάτισε βέβαια αλλά ήταν μια όμορφη έκπληξη.

Πως ήταν η εμπειρία σου στο “My style rocks” που είχες πάει το 2018;

Ο λόγος που πήγα - πέρα από την μόδα που μου αρέσει πολύ – ήταν για να αποκτήσω δημοφιλία. Ήθελα να ξεκινήσω την δική μου εταιρεία με ρούχα και σκέφτηκα ότι η συμμετοχή μου θα με βοηθούσε πολύ όπως και έγινε. Όμως όταν βγαίνεις στην τηλεόραση και δεν είσαι έμπειρος δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς την κριτική, την έκθεση, τα σχόλια από την επιτροπή και τον κόσμο. Δέχτηκα μεν ψυχολογική πίεση, γιατί έπρεπε να ανταπεξέλθω σε κάποιες απαιτήσεις του σόου, αλλά δοκιμάστηκε η υπομονή μου, οι αντοχές μου και έμαθα πολλά.

Παρουσιάστρια ήταν τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αργότερα γίνατε και συνυφάδες;

Ναι, κοίτα πως τα φέρνει η ζωή! Με την Κωνσταντίνα γνωριστήκαμε στο “My style Rocks” όταν εκείνη ήταν παρουσιάστρια. Που να φανταζόμαστε ότι θα συγγενεύαμε και θα παντρευόμασταν δυο πρώτα ξαδέρφια! Δεθήκαμε στο παιχνίδι και συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα και έξω. Όταν μου είπε ότι γνώρισε τον ξάδερφο του Τζίμη, τον Βασίλη, και άρχισαν να βγαίνουν καταχάρηκα. Η Κωνσταντίνα είναι ένα πολύ δοτικό παιδί και η σχέση που έχουν με τον Βασίλη είναι καρμική, έκανε πολύ καλό και στους δυο.

Δεύτερο παιδί θα κάνεις;

Θέλουμε πάρα πολύ, περισσότερο για να έχει παρέα ο Φώτης μας που είναι 16 μηνών (δείτε εδώ φωτογραφία του), όμως, δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας, ας μεγαλώσει λίγο πρώτα ο μικρός και βλέπουμε.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη

Μπλούζα , Sampi Shop, sampishop.com, φούστα , Sandro , Attica, γόβες , Envie Shoes, envieshoes.gr
Βραχιόλι ,Al’oro jewellery, aloro.gr

Ήταν εύκολη η εγκυμοσύνη σου;

Δεν υπάρχει εύκολη εγκυμοσύνη, ήμουνα όμως από τις τυχερές γιατί όλα εξελίχτηκαν ομαλά και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με το παιδάκι μου.

Μετά την γέννα είχες άγχος με τις αλλαγές στο σώμα σου;

Αν και πριν από την γέννα είχα ένα μόνιμο άγχος για την εμφάνισή μου, λόγω δουλειάς, απόλαυσα πολύ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά που γέννησα. Βίωσα το θαύμα να φέρνεις στον κόσμο ένα μωρό που βγαίνει από μέσα σου, άρχισα να σέβομαι περισσότερο και να αγαπάω το σώμα μου και ας είχα πάρει 17 κιλά. Τα έχασα εύκολα αν και δεν είχα ούτε άγχος, ούτε και ζορίστηκα να αδυνατίσω.

Είχες δεχτεί σχόλια από haters όταν είχες ανεβάσει φωτογραφία με την κοιλίτσα σου έξω. Πως αντέδρασες;

Φάνηκε περίεργο σε κάποιους που είχα φωτογραφηθεί με την κοιλιά μου να φαίνεται και μου έλεγαν διάφορα. Τα σχόλιά τους δεν με ένοιαξαν καθόλου, εγώ καμάρωνα για την κοιλίτσα μου και δεν ήθελα να την κρύψω.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη από το My Style Rocks

Ολόσωμη φόρμα, Sampi Shop, sampishop.com, γόβες , Wall Street, Sandy.s και κοσμήματα SM Collection, smcollection.gr

Ο άντρας σου σε ζηλεύει;

Όχι. Μπορεί κάποιες φορές εάν δει να φοράω κάτι πιο προκλητικό, να μην του αρέσει, αλλά δεν το εκφράζει με άσχημο τρόπο. Ίσα – ίσα που του αρέσει να ντύνομαι και να φτιάχνομαι.

Εσύ τον ζηλεύεις;

Εγώ ζηλεύω λίγο περισσότερο από αυτόν, όταν βλέπω ορισμένες γυναίκες να είναι πιο διαχυτικές μαζί του. Δεν του έχω κάνει μεγάλες σκηνές ζηλοτυπίας αλλά έχω έρθει σε τέτοια άβολη θέση όπως και με μηνύματα που δέχεται. Εάν το πάρω χαμπάρι θα του το πω, γιατί έχουμε πει να τα λέμε όλα, δεν έχει τύχει όμως να μου δώσει δικαιώματα.

Η διαφορά ηλικίας 17 χρόνων που έχετε με τον Τζίμη σε απασχόλησε ποτέ;

Όσο περνάνε τα χρόνια, μικραίνει αυτή η διαφορά ηλικίας. Στην αρχή ήμουνα κάπως διστακτική, αλλά μετά την ξεπέρασα, γιατί ο Τζίμης ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και φαίνεται μικρότερος από την ηλικία του. Πάντως από τους γονείς μου είχα κρύψει την ηλικία του μέχρι να τον γνωρίσουν. Όταν τον είδαν πόσο γοητευτικός είναι και τον συμπάθησαν, τότε τους είπα πόσο χρονών είναι (γέλια).

Η Ιωάννα Σιαμπάνη η σύζυγος του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Φόρεμα, Sampi Shop, sampishop.com, κοσμήματα , The Grecian, thegrecian.gr

Επειδή είναι φανατικός της υγιεινής ζωής, σας φωνάζει αν φάτε κάτι “βρώμικο;”

Ναι φυσικά. Δεν θέλει να μαγειρεύουμε παχυντικά φαγητά και να τρώμε ούτε εγώ, ούτε το παιδί. Βέβαια αυτό με βοηθάει και με βάζει στο σωστό δρόμο γιατί και εγώ είμαι λιχούδα.

Οι φίλες σου σε κυνηγάνε για να τους γνωρίσεις τον κουμπάρο σου τον Νίκο Οικονομόπουλο;

Έχουμε λιποθυμίες (γέλια)! Όταν κάποιες με πιέζουν τους το κόβω με όμορφο τρόπο, ευτυχώς δεν έχουμε δει τρελά σκηνικά μέχρι στιγμής. Ο Νίκος πέρα ότι είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης έχει πέραση και στις γυναίκες. Όλες με ρωτάνε πότε θα τους γνωρίσω τον κουμπάρο μου. Το ξέρουμε ότι είναι ωραίο παιδί και είναι λογικό να τον πολιορκούν πολλές.

Φίλες – φίδια είχες στη ζωή σου;

Όχι, είχα όμως γύρω μου γυναίκες που δεν είχαν θετική ενέργεια και όταν ήταν δίπλα μου δεν μου έκαναν καλό. Τις έβγαλα από την ζωή μου και γενικότερα έδιωξα όλες τις τοξικές σχέσεις.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά για την γάμο της

Κοστούμι, Marciano for Guess, Shop and Trade και κοσμήματα , Panidis , panidis.gr

Πιστεύεις στον Θεό;

Και εγώ και ο άντρας μου είμαστε κοντά στην θρησκεία, και έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις. Η πίστη λειτουργεί σε εμένα σαν ψυχοθεραπεία. Έχω πάει σε αγρυπνία και μου άρεσε πάρα πολύ, είδα την ψυχή μου να γαληνεύει.

  • Φωτογραφίες : Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Έλενα Οικονόμου
  • Μακιγιάζ : Εύα Ζαχαριάδου
  • Χτένισμα : Βαγγέλης Ηλιάδης