Πέγκυ Σταθοκοπούλου: «Είναι δύσκολο! Όταν κλαίει και είναι πολύ λυπημένη, δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη της, Χριστίνα

«Ήμουν στο παρά δύο να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία όταν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέγκυ Σταθοκοπούλου: «Είναι δύσκολο! Όταν κλαίει και είναι πολύ λυπημένη, δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη της, Χριστίνα

Η Πέγκυ Σταθοκοπούλου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής του Action 24, Καλύτερα Αργά, το βράδυ της Τετάρτης 21/2, και συζήτησε μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα για την καριέρα, αλλά και την προσωπική της ζωή. Προχώρησε, μάλιστα, σε μία εξομολόγηση για την κόρη της και την σχέση που έχει με εκείνη.

Όσον αφορά την υποκριτική δήλωσε πως όσο μεγαλώνει, έχουν αλλάξει οι ανάγκες της και οι προτεραιότητές της, γι' αυτό και πλέον επιλέγει να κάνει περισσότερα ταξίδια και είναι πιο επιλεκτική στους ρόλους που θα κάνει, απ' ότι μπορεί να συνέβαινε στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Πέγκυ Σταθακοπούλου - «Έπαθα κρίση πανικού, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία»

Οι δηλώσεις της Πέγκυς Σταθοκοπούλου

«Η βολή δεν πηγαίνει μαζί με την περιπέτεια, με τη γνώση ή την αλήθεια. Νομίζω ότι είμαι περιπετειώδης άνθρωπος, με τον δικό μου τρόπο. Αγαπώ τα ταξίδια και όσο μεγαλώνω το έχω περισσότερο ανάγκη να το κάνω. Για αυτό και είμαι πιο επιλεκτική στις δουλειές μου. Είμαι ανοιχτή σε προκλήσεις αν αισθάνομαι ότι μπορεί αυτές να με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Τολμάω! Μπορώ πολύ εύκολα να πέσω κάτω να κλαίω και να αισθανθώ αδύναμη, αλλά νομίζω ότι υπάρχει και ένα κομμάτι δυνατό.

Ήμουν στο παρά δύο να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία όταν δεν έβρισκα την κόρη μου. Αναστάτωσα δύο πόλεις, Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Αυτό έγινε όταν πρωτοέφυγε από το σπίτι και έγινε φοιτήτρια. Τώρα ωριμάζω και δεν επεμβαίνω τόσο πολύ στη ζωή της. Την αγαπώ πολύ. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με την κόρη μου, σαν άνθρωποι, σαν ψυχές, σαν γυναίκες. Έχει πάρει τον δικό της δρόμο, την θαυμάζω πολύ. Είναι μια περίοδος που πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της. Πιστεύω ότι υπάρχει αυτό που λέμε ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Αυτό έχει ένα μυστικό και ξεκινάει όταν το παίρνεις στην αγκαλιά σου και είναι κατά πόσο θες να το αντιμετωπίσεις σαν άγνωστο, ξένο που προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει. Είναι ιερό να αντιμετωπίσεις το παιδί σου σαν άνθρωπο. Θέλει μια ταπεινότητα από την πλευρά του γονιού. Είναι ένα άλλο πλάσμα που πρέπει να το καταλάβω και όχι να το φέρω στα μέτρα μου.

Ελπίζω να μην μου στείλει τη χειρότερη στιγμή στην μητρότητα. Αλλά όταν κλαίει και είναι πολύ λυπημένη, δεν το αντέχω. Εκεί είναι δύσκολο για έναν γονιό! Η καλύτερη στιγμή είναι η κάθε στιγμή που είσαι μαζί του. Έχει συμβεί να τσακωθούμε, όχι πολύ συχνά, αλλά συμβαίνει. Σε εμάς δεν έχει εμφανιστεί σύγκρουση, δεν είμαστε δύο γυναίκες που τσακώνονται. Είμαι γυναίκες που γελάμε, γκρινιάζουμε, ιδεολογικά αλλά δεν τσακωνόμαστε συχνά», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη για το «μπότοξ» που κάνει, και για τα ταμπού καθώς μεγαλώνει