Άντζελα Δημητρίου: «Η παιδική μου ηλικία ήταν πολύ χάλια! Είχα μια μάνα, που...» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η σχέση με τη μητέρα της & ο θάνατος του αδερφού της

Όσα είχε πει για τη μαμά της λίγους μήνες πριν πεθάνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 21/2 έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου με την τραγουδίστρια να βυθίζεται ξαφνικά σε μεγάλο πένθος. Η απώλεια θα είναι μεγάλη και ηχηρή για τη ζωή της μιας και οι δύο γυναίκες είχαν περάσει σημαντικές δυσκολίες της ζωής μαζί.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Άντζελα Δημητρίου πριν από λίγους μήνες στο Στούντιο 4 είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στη μητέρα της αλλά και στα δύσκολα παιδικά χρόνια, που έζησε μετά την απώλεια του πατέρα της.

Πιο αναλυτικά, η μητέρα της Δημητρίου δούλευε για να στηρίξει τα παιδιά της, ωστόσο αφού έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, τότε η Άντζελα βγήκε και εκείνη στη βιοπάλη για να συνεισφέρει με τη σειρά της οικονομικά (δείτε εδώ την ανάρτηση της Κιουρτσάκη για τον θάνατο της γιαγιάς της).

Όσα είχε πει η Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της

«Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα ανέμελα. Ήμουν 12 χρονών όταν τελείωσα το δημοτικό και βγήκα στη βιοπάλη. Έπρεπε να γίνει αυτό, γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι και έπρεπε να γίνω εγώ ο πατέρας και ο άντρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέρφια. Το μεγάλο παιδί της οικογένειας, ο αδερφός μου, τον έχασα το 2007. Απλά έγινα εγώ η δυνατή, ο άντρας του σπιτιού γιατί έπρεπε να δουλέψω να βοηθήσω τη μητέρα μου. Εγώ από μικρό παιδί πάντα είχα μέσα μου και το αρσενικό και το θηλυκό. Ήμουν δυναμικό παιδί.

Η παιδική μου ηλικία ήταν πολύ χάλια, πολύ χάλια όμως. Είχα μια μάνα, η οποία δούλευε και κάναμε Πρωτοχρονιά σε ένα σπίτι από τζαμαρία. Και η ήρθε η μάνα μου και μας έφερε φαγητά από τα καλά σπίτια στο Κολωνάκι σε τάπερ και αλλάξαμε χρόνο με κάστανα και μέλι. Είναι πράγματα που δεν τα ξεχνάω. Δεν ξεχνάω ποτέ το Περιστέρι που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ήμουν στο πέτρινο σχολείο. Αγαπάω αυτό, που έχω ζήσει, αυτά που έχω βιώσει δεν τα ξεχνάω», είχε πει η Άντζελα Δημητρίου.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου για τη Δημητρίου

Αυτήν την περίοδο η Άντζελα Δημητρίου τραγουδάει με τον Δήμο Αναστασιάδη στο πλευρό της κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Σε ένδειξη σεβασμού ωστόσο, για το γεγονός ότι η μητέρα της έφυγε από τη ζωή (21/2) το πρωί, η επιχείρηση δέχτηκε την απόφασή της να ακυρώσει την αποψινή της εμφάνιση, και όλο το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό.

«Το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο.

Ανακοίνωση Barbarella