Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό το παλικάρι είδε κατάματα ζητήματα που...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε ο Ράμμος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αποκαλύφθηκε ο λόγος της αποχής του από το τραγούδι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό το παλικάρι είδε κατάματα ζητήματα που...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε ο Ράμμος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Αναστάσιος Ράμμος έδωσε το παρόν το βράδυ της Τετάρτης 21/2 στην παρουσίαση δίσκου του Apon με τον τραγουδιστή να μιλάει στην κάμερα του Happy Day κάνοντας μερικές αποκαλύψεις για το διάλειμμα, που έκανε από τα επαγγελματικά του.

Τους τελευταίους μήνες ο επιτυχημένος τραγουδιστής αποτραβήχτηκε από τα μέσα και τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έδωσε μια προσωπική μάχη, την οποία όπως φαίνεται την κέρδισε. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε τόνισε, πως ο λόγος της απουσίας του ήταν πολύ σοβαρός.

Μπορεί ο Αναστάσιος Ράμμος για την ώρα να μη θέλει να αναφερθεί συγκεκριμένα στο τι αντιμετώπισε, ωστόσο την Πέμπτη 22/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού προβλήθηκε η συνέντευξη του τραγουδιστή, αποκάλυψε πως ο ίδιος έλυσε με αποτέλεσμα κάποια ζητήματα, που τον ταλαιπωρούσαν.

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Αναστάσιο Ράμμο

«Ναι, με χάσατε γιατί δούλεψα πολύ και με τον εαυτό μου, δούλεψα πολύ και με πράγματα της δουλειάς. Ερωτεύτηκα τον εαυτό μου, με ερωτεύτηκα πιο πολύ. Δουλεύω πιο πολύ είμαι πιο focus σε αυτό που θέλω να κάνω, έχω ξεκινήσει να πηγαίνω σε μια σχολή για γνώσεις σχετικά με τη δουλειά μου», είπε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Και στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε για τον τραγουδιστή: «Θέλω να πω για τον Αναστάσιο Ράμο ότι αυτό το παλικάρι παιδιά είδε κατάματα κάποια ζητήματα που αντιμετώπιζε, δεν το είπε τυχαία ότι αγάπησα πιο πολύ τον εαυτό μου και μπήκε στη διαδικασία να τα αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα. Μπράβο σου αγόρι μου, έτσι πρέπει, δεν πρέπει να κρύβουμε σκελετούς στην ντουλάπα, όταν έχουμε ένα θέμα πρέπει να το κοιτάμε κατάματα, να αγαπάμε τον εαυτό μας και να το αντιμετωπίζουμε».