Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το δίδυμο του Breakfast» - Τα πρόσωπα που αμφισβητούν Χατζίδου & Παύλου

«Έλεγε, ότι δε μπορεί να τους θεωρήσει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το δίδυμο του Breakfast» - Τα πρόσωπα που αμφισβητούν Χατζίδου & Παύλου

Την Πέμπτη 22/2 η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το δίδυμο του Breakfast at Star και τους παρουσιαστές, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου. Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από τα πρόσφατα σχόλια του Παύλου για τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ όσα είπε).

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια πρόσφατη συζήτηση, που είχε με πρόσωπα της τηλεόρασης σχετικά με την πρωινή ζώνη. Τότε λοιπόν εκφράστηκε από μερικούς, ότι ο Ετεοκλής και η Ελένη δεν είναι ακόμα έμπειροι παρουσιαστές.

Προφανώς και το ζευγάρι έχει μικρή εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο έρχονται συχνά πρώτοι σε νούμερα τηλεθέασης - κοντράροντας παρουσιαστές με αρκετά μεγάλη εμπειρία συγκριτικά με εκείνους.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το δίδυμο του Breakfast at star

«Ο Ετεοκλής πως ξέρει ότι δεν περνούν καλά στην εκπομπή του Λιάγκα; Για να βγάλεις συμπεράσματα χρειάζεσαι κάποια χρόνια εμπειρία, έτσι λέει η επιστήμη τουλάχιστον. Γιατί για να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα πρέπει να τριφτείς πάρα πολύ πάνω σε μία υπόθεση, αλλιώς δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Θα πω ένα ντεσού. Ήμουν τις προάλλες σε ένα κάλεσμα τηλεοπτικό με ανθρώπους της τηλεόρασης και ήταν 2-3 που ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το δίδυμο του Breakfast. Υπό την έννοια, ότι θεωρούν ότι κάνουν αφιλτράριστα σχόλια για πρόσωπα και μάλιστα, χαρακτηριστικά ο ένας από αυτούς που ήταν εκεί έλεγε, ότι δε μπορεί να τους θεωρήσει συναδέλφους, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τους θεωρήσει συναδέλφους, οπότε δεν λαμβάνει υπόψιν τα σχόλια που λέγονται τηλεοπτικά από τους ίδιους. Σε αυτό το θέμα διαφώνησα, γιατί τα γνωρίζω προσωπικά τα παιδιά και τα υποστήριξα πολύ, αλλά αυτό ήταν που ακούστηκε και έπεσε στο τραπέζι», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.