Ετεοκλής Παύλου: «Τη θεωρώ πιο ακραία αντίδραση! Χαρακτηρίζεις ανθρώπους με το "γλείφτες"» - Το σχόλιο για την απάντηση του Ουγγαρέζου στο Πρωινό

«Δίνεις και την εντύπωση μίας εκπομπής, στην οποία δεν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Τη θεωρώ πιο ακραία αντίδραση! Χαρακτηρίζεις ανθρώπους με το

Ο Ετεοκλής Παύλου, το πρωί της Τετάρτης 21/2, θέλησε μέσα από την εκπομπή του Breakfast at Star, να σχολιάσει το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε πως όποιον σιχαίνεται τον κάνει μπλοκ στα social media, με τον Γιώργο Λιάγκα να ρωτάει έναν έναν τους συνεργάτες του για τα μπλοκ που τους έχει κάνει, κλείνοντας όμως την συζήτηση τονίζοντας πως μόνο καλά συναισθήματα έχει για εκείνον, παρά το γεγονός αυτό (δείτε εδώ το σκηνικό). Ο δημοσιογράφος, φυσικά, δεν το άφησε ασχολίαστο και μέσα από το προσωπικό του blog έδωσε την σκληρή του απάντηση (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για την κόντρα Ουγγαρέζου - Πρωινού

«Εγώ αυτή τη θεωρώ πιο ακραία αντίδραση από το γκάλοπ το ίδιο. Αν το έπαιρνε λίγο πιο χιουμοριστικά, ίσως και να ήταν καλύτερα. Πέρα από το ότι χαρακτηρίζεις ανθρώπους με το "γλείφτες", δίνεις και την εντύπωση μίας εκπομπής, στην οποία δεν περνάνε και πολύ καλά και εκείνη την ημέρα… "έσκασε λίγο το χειλάκι τους"», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ τον καταλαβαίνω τον Δημήτρη, αυτά τα θέματα τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον αφορούν, δεν τον ενδιαφέρουν ως παρουσιαστή μίας εκπομπής. Ήταν ένα θέμα που θα μπορούσε να μην παίξει», επισήμανε τότε η Λιλή Πυράκη.

Και ο παρουσιαστής κατέληξε: «Δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά στην αντίδραση, επειδή αφήνεις μία βαριά αίσθηση γύρω από μία εκπομπή, είναι διαφορετικό και το θεωρώ πιο ακραίο ως τοποθέτηση. Η δράση δεν είναι αντίστοιχη της αντίδρασης, αυτό εννοώ».