Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εδώ μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι! Άρα σιχαίνεται έξι από αυτή την εκπομπή»

«Εγώ πάντως ό,τι και να μου λέτε, μπλοκ - ξεμπλόκ, τον αγαπώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά το unfollow και το follow στη Μπέττυ Μαγγίρα, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες για τα πρόσωπα που ακολουθεί γενικότερα στα social media και εκείνα που έχει επιλέξει να μπλοκάρει, λέγοντας πως όσους έχει διαγράψει τους σιχαίνεται και δεν θέλει να τους βλέπει μπροστά του (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Το απόσπασμα αυτό έπαιξε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια, αποκαλύπτοντας πως μόνο από την εκπομπή του ο δημοσιογράφος έχει μπλοκάρει ήδη έξι άτομα. Παρόλα αυτά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα μπλοκ στα social media

«Εδώ μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι. Δικαίωμά του, του ανθρώπου. Άρα σιχαίνεται έξι μόνο από αυτήν εδώ την εκπομπή!», είπε αρχικά γελώντας ο παρουσιαστής και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ πάντως ό,τι και να μου λέτε, μπλοκ - ξεμπλόκ, τον αγαπώ. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου μεγάλο. Έχουμε κάνει πολύ παρέα στο παρελθόν και επειδή όταν μεγαλώνεις και αφήνεις το πρόβλημα πίσω, κοιτάς πάντα τα θετικά, θυμάμαι μόνο τα θετικά, τις πλάκες και τις ωραίες διακοπές που έχουμε κάνει με τον Δημήτρη και μόνο καλά αισθήματα έχω για αυτόν».

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός για Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Εμένα με είχε μπλοκάρει, γιατί...»

Οι 6 μεγάλες κρίσεις στην φιλία τους που οδήγησαν στην διάλυσή της

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ποιος Μικρούτσικος και ποιος Light; Είναι «γατάκια» μπροστά στην διαχρονική κόντρα που ταράζει 10 χρόνια τώρα την lifestyle επικαιρότητα και δεν της έχουμε δώσει την πρέπουσα βαρύτητα. Γιατί δεν υπάρχει πιο άβολη στιγμή από το να πέφτεις μούρη με μούρη με τον «εχθρό» σου, σε εκδήλωση που πήγες για να χαλαρώσεις... Για ρωτήστε τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πως ένιωσαν στο event προχτές που τράκαραν... «Κερασάκι στην τούρτα» τα βλέμματα φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφων και cameramen που «κρέμονταν» από τα χείλη και τις αντιδράσεις τους...

«Τι έγινε ρε παιδιά;», η κλασική ατάκα του Σπύρου Παπαδόπουλου κολλάει ταμάμ στην προκειμένη περίπτωση των δυο πρώην φίλων που πάγωσαν την σχέση τους με follow και unfollow. Τελικά αυτοί οι δυο ή αγαπιούνται πολύ, ή μισιούνται θανάσιμα...

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα, έφτασε τα 10, ένα άρωμα που ξεθύμανε πολλές φορές. Οι δυο τους πότε τα έβρισκαν, πότε τα ξαναχαλούσαν, πότε ο ένας πέρναγε μπροστά στην επίθεση και πότε ο άλλος υποχωρούσε και τούμπαλιν, όμως παρά τους «χωρισμούς», τους εγωισμούς και τις επανασυνδέσεις, τελικά τα κομματάκια του ραγισμένου γυαλιού δεν ξανακόλλησαν ποτέ σωστά. Επιστροφές, καταστροφές...

Γιώργος Λιάγκας Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του έχει παραδεχτεί ότι τα πρόσωπα της τηλεόρασης είναι το μεγαλύτερο ριάλιτι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τόσα χρόνια διάγω έναν μοναχικό βίο και πορεύομαι μόνος μου σε αυτή τη ζωή. Δεν έχω πολλούς φίλους δημοσιογράφους, ελάχιστους. Κι έχω προδοθεί και από τους περισσότερους, δεν έχει σημασία».

Τα follow και τα unfollow στα κοινωνικά δίκτυα, σίγουρα τα ξεκίνησε ο Ουγγαρέζος πατώντας block, όχι μόνον στον Λιάγκα, σε πολλούς – οκ δεκτό ό,τι γουστάρει κάνει στους λογαριασμούς του – όμως οι δημόσιες «μπηχτές» μέσω των εκπομπών τους, πολλές φορές εμένα προσωπικά με έκαναν να σκέφτομαι ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά για να γίνονται δημόσια ή ότι συμβαίνουν γιατί τους έκοψαν τα τηλέφωνα και δεν μπορούν να τα λύσουν ιδιωτικά.

Η πρώτη κρίση ξεκίνησε το 2013 μετά την αποχώρηση Λιάγκα-Σκορδά από το Mega και την απόφαση του Ουγγαρέζου να μείνει στο κανάλι και να μην τους ακολουθήσει στον ΑΝΤ1. Τα ξαναβρήκαν στα βαφτίσια του παιδιού της Τσιμτσιλή, όπου εκεί τον ρόλο ειρηνοποιού έπαιξε ο μεγαλύτερος γιος του Λιάγκα, ο Γιάννης. «Περνάει κάποια στιγμή ο Λιάγκας με τον Γιάννη, ο οποίος με θυμήθηκε και πήγε να παίξουμε κρυφτό. Πάει να κρυφτεί και μου κάνει ο Λιάγκας: 'Χχεχεχε, σε βλέπει και κρύβεται κάτω από το τραπέζι, ούτε αυτός δεν σε μπορεί'' και του λέω: ''Εσύ δε χωράς να μπεις κάτω από το τραπέζι''. Ήταν κακία στην κακία αυτό, αλλά γέλασε και έτσι έσπασε ο πάγος. Δεν ξαναμιλήσαμε. Μιλήσαμε μετά από καιρό που βρεθήκαμε. Έσπασε ο πάγος, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και βρεθήκαμε στο σπίτι του».

Νέα προσπάθεια επανασύνδεσης σχεδόν ένα χρόνο αργότερα με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει στην εκπομπή του Θέμου: «Με τον Δημήτρη δεν μιλάμε πια. Ο λόγος, όμως, που δεν μιλάμε δεν είναι ότι έμεινε στο Mega» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά: «Όπως και να έχει, τον Γιώργο τον αισθάνομαι φίλο. Με έχει βάλει σπίτι του, έχω παίξει με το παιδί του και έχουμε κάνει απίστευτες συζητήσεις. Είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου η φιλία, που δεν χάνεται».

Τα “φίδια”, οι αχάριστοι και τα λιβανιστήρια!

Γιώργος Λιάγκας Δημήτρης Ουγγαρέζος

Σε φάση on – off η σχέση τους και το 2019 με τον Γιώργο Λιάγκα να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας του τρόπου που εκείνος και το πάνελ της εκπομπής του αντιμετώπισαν στον ΣΚΑΪ το περιστατικό με τον φοιτητή που παρενόχλησε σεξουαλικά φοιτήτρια στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μετά τον σάλο που ξέσπασε, υπερασπίστηκε τον πρώην φίλο του με ένα κείμενο που έλεγε: «Η φάση με τον Λιάγκα έχει εκτροχιαστεί και κανένας άνθρωπος δεν το αξίζει αυτό. Ότι συμβαίνει από εδώ και πέρα στον Λιάγκα είναι “χοντρό”. Και, πιστέψτε με, δεν γράφω αυτά τα λόγια, επειδή είναι φίλος μου -ίσα ίσα, ο Λιάγκας δεν με έχει στηρίξει ποτέ σε δημόσιες διαμάχες μου- το αντίθετο μάλιστα. Ούτε επειδή, πραγματικά, στην προσωπική του ζωή δεν έχει καμία σχέση με την “στολή εργασίας” που ζώνεται στην τηλεόραση και αφηνιάζει. Όμως το σωστό είναι σωστό και δεν λειτουργεί ανταποδοτικά».

Πήγε καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «The 2Night Show» και είπε τα καλύτερα για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη; Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ακούγοντας όσα είπε ο άλλοτε κολλητός φίλος και συνεργάτης του για την παρουσιάστρια είπε: «Αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, τα αισθάνεται. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Ούτε λέω ότι λέει λάθος. Εγώ δεν θέλω, θέλω να βγαίνετε και να λέτε τα κακά. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης αλλά γιατί τέτοια υπερβολή; Δηλαδή δεν ξέρω…»

Και στην συνέχεια ο Ουγγαρέζος να ανταπαντά στο προσωπικό του blog: «Να θυμάμαι ότι προκαλώ τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράσει δημόσια και live (αν ποτέ και θεός φυλάξοι) κάποιος συνεργάτης του αναφέρει κουσούρι του, όπως ζήτησε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Γιώργη... (...) ότι δεν υπάρχουν φιλίες στο χώρο, τελικά, όσο κι αν δε θέλω να το παραδέχομαι. Προχωράμε…»

Γιώργος Λιάγκας Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ούτε η «γιαγιά» Κασσελάκη μπόρεσε να... εξομαλύνει τη σχέση τους, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να γράφει χαρακτηριστικά: «Η κυρία προλογίστηκε ως γιαγιά του κου Κασσελάκη από έναν ευρύτερο κύκλο γιαγιάδων του που δεν περιορίζεται στη μαμά του μπαμπά, ή της μητέρας του – όπως εμείς οι βλάχοι νομίζαμε έως τώρα. Για την ακρίβεια, η ίδια η σχεδόν-γιαγιά μας εξήγησε ότι ο προπάππους του Στέφανου με τον πεθερό της, ήταν αδέλφια. Καταλάβατε; Όχι; Εμ, δεν είστε δημοσιογράφοι, γι’ αυτό…».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε με την σειρά του: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου». Ακολούθησε ένα διήμερο – τριήμερο ανταλλαγής εκατέρωθεν μπηχτών, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους συνεργάτες του Πρωινού.

Και εάν νομίζετε ότι οι εχθροπραξίες τελείωσαν εδώ απατάσθε πλάνην οικτρά... Η τελευταία είχε να κάνει με τα «φίδια» της Τήνου που θυμήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας ότι υπάρχουν και που είπε χαρακτηριστικά: «Έχω συναντήσει πολλά φίδια στη ζωή μου, στην Τήνο έχουμε πολλά», απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον Ουγγαρέζο που είπε στην εκπομπή του: «Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη;», μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα.