Κώστας Τσουρός για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εμένα με είχε μπλοκάρει, γιατί...»

«Του Δημήτρη είναι το χόμπι του να μπλοκάρει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εμένα με είχε μπλοκάρει, γιατί...»

Το σάλο που έχει προκληθεί μετά το μπλοκ που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Μπέττυ Μαγγίρα, (δείτε εδώ), σχολίασε ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, το πρωί του Σαββάτου 17/2.

Ωστόσο την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί της Παρασκευής 16/2, σχετικά με το μπλόκ που έκανε στο Instagram, την Μπέττυ Μαγγίρα (δείτε εδώ τι είπε).

Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για το μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Κώστας Τσουρός μάλιστα αποκάλυψε ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός είχε μπλοκάρει και τον ίδιο στο παρελθόν για κάποια λόγια που του είχαν μεταφέρει τρίτοι, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει πει το οτιδήποτε για εκείνον.

«Εμένα με είχε μπλοκάρει, γιατί του είχαν μεταφέρει λόγια άλλοι, που δεν τα είχα πει εγώ. Και χωρίς να τα έχω πει εγώ, με μπλόκαρε. Μετά, όταν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά που μας έλεγαν εκατέρωθεν, γιατί και σε εμένα λέγανε για τον Δημήτρη και στον Δημήτρη για μένα, είναι ψέματα, οπότε με ξεμπλόκαρε. Εγώ δεν είχα δει ότι με είχε μπλοκάρει, δεν το είχα καταλάβει. Του Δημήτρη είναι το χόμπι του να μπλοκάρει, να ξεμπλοκάρει κλπ» αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Η τοποθέτηση της Μπέτυ Μαγγίρα για το block του Ουγγαρέζου

Η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη της εκπομπή της, I Love ΣουΚου το Σάββατο 17/2 αναφέρθηκε απευθείας στο πρόσφατο block που δέχτηκε η παρουσιάστρια από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Αχ, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε. Αφού αγαπιόμαστε βρε Δημήτρη μου. Αγαπιόμαστε! Όλα ήταν μια παρεξήγηση παιδιά τελικά. Θα σας πω τι έχει γίνει. Κάναμε κάποια σχόλια εδώ στην εκπομπή και ο Δημήτρης θεώρησε ότι πηγαίνουν σε αυτόν. Δεν κατάλαβε όμως, ότι εγώ όταν με σχολιάζει κάποιος άνθρωπος, που εκτιμώ βαθιά και τον σέβομαι σαν επαγγελματία και γενικότερα σαν άνθρωπο, γιατί τον διαβάζω, τον ακούω, μου αρέσει πολύ, θα τον έπαιρνα εγώ η ίδια τηλέφωνο!

Βέβαια, αυτό που τον ενόχλησε είναι ότι ανέβασα εγώ στο instagram το μπλοκ - που εγώ το θεώρησα πάρα πολύ αστείο, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο που με έκανε μπλοκ. Δε φαντάστηκα δηλαδή ότι αυτά που είπαμε εδώ για την εκπομπή μας, ότι τα πήρε ότι τα είπαμε για εκείνον. Τίποτα δεν είπαμε για εκείνον. Η αγάπη του είναι τόση, που το πήρε έτσι.

Λύθηκε η παρεξήγηση, μιλήσαμε με μηνύματα, τηλεφωνήματα, ηχητικά κλπ. Δεν έφυγε ακόμα το μπλοκ, γιατί θέλει μια περίοδο πένθους. Θέλει να με πενθήσει, να περάσει αυτό, να του φύγει ο θυμός, όπως όταν χωρίζεις, που θέλει χρόνο, περνάς το στάδιο της οργής, του θυμού και μετά συγχωρείς. Δε θέλω να μείνουμε τόσο χρόνια μπλοκαρισμένοι...΄Όλο αυτό που έκανα τον έφερα σε δύσκολη θέση, γιατί τρέχουν οι κάμερες κάτω και τον ρωτάνε. Δε το φαντάστηκα και εγώ δεν το περίμενα, ότι θα πάρει τόση έκταση», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Τσουρός: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος»

Κώστας Τσουρός – Ηχηρή απουσία από τα γενέθλιά του: «Ρωτήστε τη Ναταλία Γερμανού γιατί δεν ήρθε, την κάλεσα»

Ελένη Τσολάκη για το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου κατά του Πρωινού: «Τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο...»

Ετεοκλής Παύλου: «Τη θεωρώ πιο ακραία αντίδραση! Χαρακτηρίζεις ανθρώπους με το "γλείφτες"» - Το σχόλιο για την απάντηση του Ουγγαρέζου στο Πρωινό

"Κόλαφος" ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Πρωινό: «Ότι πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες, μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω να τον βλέπω! Ούτε να φωτογραφηθούμε, ούτε να το παίζουμε κυριλέ» - Απασφάλισε για τα block που κάνει στο instagram

"Καταπέλτης" η Ελένη Χατζίδου για κόντρα Ουγγαρέζου - Μαγγίρα: «Γιατί βρε παιδάκι μου, τι του κάνανε πια;»

"Πάγωσε" ο Δημήτρης Μακαλιάς: Η αντίδραση του για το μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Μπέττυ Μαγγίρα