Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Υπάρχει ένας καβγάς...» - Η ξεκάθαρη απάντηση του για το μπλοκ στην Μαγγίρα και τις φήμες για την προσωπική του ζωή

«Δεν έχω πάρει ανάσα αυτή την εβδομάδα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί της Παρασκευής 16/2, σχετικά τόσο με το μπλόκ που έκανε στο Instagram, την Μπέττυ Μαγγίρα, (δείτε εδώ), όσο και για τις φήμες που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες περί νέας σχέσης.

Υπνεθυμίζουμε ότι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου 14/2 η κάμερα του Fay's Time εντόπισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αποσπώντας του δηλώσεις σχετικά με το αν είναι ερωτευμένος και αν γενικότερα έχει έρθει κάποιο πρόσωπο στη ζωή του. Με αφρομή αυτό η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του ανέφερε ότι ο παρουσιαστής αυτό το "διάστημα δεν είναι μόνος".

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Το Instagram είναι δικό μου, του βάζω φωτιά και το καίω. Θα σας πω ότι αυτή τη στιγμή έχω μπλοκάρει συνολικά πέντε άτομα, γνωστούς τρείς. Δεν θα μπορούσα να έχω αποφύγει όλο αυτό και να έχω κάνει σίγαση την Μπέττυ; Κάτι έχω συνειδητοποιήσει και είπα τέλος. Μιλήσαμε βέβαια, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε “εγώ σε αγαπώ” και της απάντησα “τιμή μου που με αγαπάς, αλλά πρώτα έπρεπε να με ρωτήσεις και μετά να το δημοσιεύεις”.

Με έβαλε σε μια διαδικασία να περιμένουν τώρα τα συνεργία απ’ έξω και να έχω 100 κλήσεις στο κινητό μου. Υπάρχει ένας καβγάς και με έχουν βάλει στη μέση. Το τι έχω εγώ με την Μπέττυ είναι τελείως άσχετο από τον καβγά. Το σκληρό gossip δεν ήταν δική μου φράση. Το μόνο που είπα είναι ότι είναι πιο αιχμηρή...

Δεν θα ξαναμιλήσω στην εκπομπή της Τσολάκη και πρέπει να κάνω και ένα μπλοκ, όχι στην Τσολάκη αλλά σε κάποιον από το πάνελ. Αυτή την εβδομάδα έχω ακούσει πολλές μ... Την Πέμπτη βγάζουν ότι έχω κοπέλα, θα μου πεις “σε πειράζει;” Αν έχω κοπέλα, δεν θα πείραζε την κοπέλα; Συνεργεία κάτω από το σπίτι, συνεργεία στη δουλειά επειδή της κάπνισε της Φαίης και μετά του Γεωργιάδη. Δεν έχω πάρει ανάσα αυτή την εβδομάδα».