"Κόλαφος" ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Πρωινό: «Ότι πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες, μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους...»

«Έδειξαν πως δεν έχουν καταλάβει για το λόγο που με στεναχώρησαν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αυτές τις ημέρες, βρέθηκε στο προσκήνιο εξαιτίας του unfollow που έκανε στην Μπέττυ Μαγγίρα στο Instagram, το οποίο πήρε πίσω λίγο αργότερα αφού μίλησε μαζί της (δείτε εδώ ποια ήταν η παρεξήγηση). Ο ίδιος δήλωσε πως, συνήθως, όταν προχωρά σε τέτοιες κινήσεις θέλει να δείξει στο άλλο πρόσωπο ότι δεν θέλει επαφές και ψεύτικες αγκαλιές μπροστά στις κάμερες για τα μάτια του κόσμου, λέγοντας μάλιστα πως "σιχαίνεται" όποιον κάνει μπλοκ.

Τα λόγια του αυτά σχολιάστηκαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τρίτη 21/2, με τον Γιώργο Λιάγκα να ρωτά έναν έναν τους συνεργάτες του εάν ο δημοσιογράφος τους έχει μπλοκάρει, όπως και εκείνον, τονίζοντας όμως πως ακόμη κι αν εκείνος δηλώνει πως τους σιχαίνεται, μόνο καλά συναισθήματα υπάρχουν από τη μεριά τους (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, απάντησε σε αυτό μέσα από το προσωπικό του blog με ένα αιχμηρό κείμενο:

«Κάνανε "γκάλοπ" στο "Το Πρωινό" ποιους έχω μπλοκάρει. Είναι αλήθεια ότι σε διαφορετικές περιόδους και για διαφορετικούς λόγους (εκτός της κας Καλύβα που δε γνωριζόμαστε και τα φιλαράκια μου, Βαγγέλη Περρή και Γρηγόρη Μπάκα) επέλεξα να μην έχω σχέσεις. Είναι επίσης αλήθεια πως και μόνο γι’ αυτό το "σκετσάκι" που έκαναν, έδειξαν πως "ένα πρωινό" δεν έχουν καταλάβει για το λόγο που με στεναχώρησαν – μια που με τους περισσότερους έχουμε φάει "ψωμί κι αλάτι" στο παρελθόν συνεργαζόμενοι και "πολεμώντας" για τους ίδιους στόχους. Και μόνο γι’ αυτό το αναίσθητο αστειάκι λοιπόν, θα είχε αξία το Instagram να είχε επιλογή: Μπλοκ-στο-Μπλοκ.

Ότι πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες εκείνη την ώρα απ’ το πλατό και το κοντρόλ να δηλώσουν μπλοκαρισμένοι (χωρίς να είναι), μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους. Μακάρι να "γκρεμίστηκε κανάς φούρνος" (όχι ο δικός τους) και να τους παρατήρησε… ότι με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον "έσκασε λίγο το χειλάκι" τους στο "Το Πρωινό". Άντε, σε κάνα μήνα πάλι, συνάδελφοι», έγραψε.

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πρωινό