Κρίστη Καθάργια: «Εγώ θα ρωτήσω εσάς, που κάνετε αυτές τις ερωτήσεις...» - Έτσι απάντησε στις φήμες επανασύνδεσης με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Φαντάζομαι επειδή είχε πάρει πολύ έκθεση η σχέση μας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κρίστη Καθάργια παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 22/2 με την πρώην παίκτρια Survivor να μιλάει τόσο για τα μελλοντικά σχέδιά της, όσο και για το παρελθόν της.

Όταν λοιπόν λέμε παρελθόν αναφερόμαστε στη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς αυτός ήταν και ο λόγος που η Κρίστη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Οι δύο τους μάλιστα έκαναν πολιτικό γάμο, ο οποίος ωστόσο είχε σύντομο τέλος.

Με τις νέες δηλώσεις της η Κρίστη Καθάργια θέλησε να ξεκαθαρίσει τις πρόσφατες φήμες περί επανασύνδεσης και να τονίσει, πως μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Μαυρίδη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του.

Οι νέες δηλώσεις της Κρίστη Καθάργια για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Δεν έχω κάτι για να σου απαντήσω για τον Γιώργο Μαυρίδη. Όπως θα πάρω εσένα τηλέφωνο για να πω τα νέα μου, έτσι θα πάρω να μιλήσω και τον πρώην άντρα μου, γιατί έχουμε μια καλή σχέση, σε ανθρώπινο επίπεδο. Για αυτό είμαι χαλαρή. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.

Εγώ θα ρωτήσω εσάς, που κάνετε αυτές τις ερωτήσεις, γιατί τις κάνετε. Εσείς θα μου πείτε...Φαντάζομαι επειδή είχε πάρει πολύ έκθεση η σχέση μας. Ξέρω και εγώ; Η αλήθεια είναι ότι όταν μου έγινε η πρόταση για το Survivor δεν πήρα τη γνώμη κανενός. Το ανακοίνωσα στους δικούς μου ανθρώπους και μετά το συζητήσαμε.

Είμαι ακόμη μόνη μου αυτήν την περίοδο από επιλογή. Είμαι πολύ χαλαρά, ασχολούμαι με το σπίτι μου, με εμένα, με το παιδί μου, με τη δουλειά μου, ήρεμα πράγματα. Νομίζω ότι θέλω ηρεμία στη ζωή μου, θέλω να έχω μια σειρά», είπε η Κρίστη Καθάργια.