Άντζελα Δημητρίου: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά το θάνατο της μαμάς της - Η μεγάλη απόφαση που πήρε

Τι συμβαίνει στο σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Άντζελα Δημητρίου μετά το θάνατο της μητέρας της. Η τραγουδίστρια της είχε μεγάλη αγάπη και η μια στήριξε την άλλη στα εύκολα και στα δύσκολα. Η μητέρα της λοιπόν - η οποία ήταν κατάκοιτη - έφυγε χθες 21/2 για το μεγάλο ταξίδι...

Από εκείνη την στιγμή η Άντζελα είναι άσχημα ψυχολογικά, με τους φίλους της να πηγαίνουν από το πρώτο λεπτό στο σπίτι της για να της συμπαρασταθούν λίγο πριν οδηγήσει τη μητέρα της στην τελευταία της κατοικία - δείτε ποιοι την επισκέφθηκαν.

Η κατάσταση της Άντζελα Δημητρίου και η απόφαση που πήρε

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς, ο οποίος είναι ζευγάρι στο J2US με την Άντζελα Δημητρίου, αποκάλυψε στο BreakfastStar πως είναι πολύ άσχημα στην ψυχολογία της, ωστόσο σαν επαγγελματίας που είναι τόσα χρόνια θα πάει κανονικά στις πρόβες τους. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε αποφάσισε να παρευρεθεί στο live του Σαββάτου 24/2.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Άντζελα. Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία με τη Βάσω Καπώνη, που είναι μάνατζέρ της, για να μεταφέρει τα θερμά μου συλλυπητήρια σε εκείνη. Είναι καταρρακωμένη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, έχει χάσει το στήριγμά της. Η μητέρα της ήταν από πολύ μικρή ηλικία δίπλα της και τώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές με την υγεία της η τραγουδίστρια ήταν με τη σειρά της στο πλευρό της. Όποτε αναφερόταν σε εκείνη, υπήρχε μία συγκίνηση στο βλέμμα της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Απ’ όσο γνωρίζω μέχρι στιγμής κι εγώ, η Άντζελα είναι επαγγελματίας και αυτό που μου έχουν μεταφέρει είναι ότι θα συνεχίσουμε κανονικά τις πρόβες για το J2US», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο για την Άντζελα Δημητρίου.

Να σημειώσουμε πως η κόρη της έμαθε για την απώλεια της γιαγιάς της από την οικιακή τους βοηθό και έκανε δυο πολύ σπαρακτικές αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.