Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ρίγη συγκίνησης στο δωμάτιο του νοσοκομείου - Το ιδιόχειρο σημείωμα που ζήτησε να στείλουν οι συνεργάτες της

Πότε θα πάρει εξιτήριο τελικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ρίγη συγκίνησης στο δωμάτιο του νοσοκομείου  - Το ιδιόχειρο σημείωμα που ζήτησε να στείλουν οι συνεργάτες της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει στο νοσοκομείο μετά τη λιποθυμία της (δείτε εδώ το βίντεο λίγες στιγμές πριν την κατάρρευσή της), παρά τα όσα είχαν αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το εξιτήριο που θα έπαιρνε, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 22/2, ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία της.

Μάλιστα, παρουσίασε το ιδιόχειρο σημείωμά της, το οποίο ζήτησε από τους συνεργάτες της να στείλουν στην εκπομπή, ώστε να δείξει την ευγνωμοσύνη της σε όλο τον κόσμο που της συμπαραστέκεται σε αυτή την περιπέτειά της και περιμένει να την δει ξανά στη σκηνή.

Το μήνυμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Κατά 90% θα πάρει εξιτήριο αύριο, Παρασκευή 23/2. Επειδή μας βλέπει καθημερινά, της στέλνουμε τις ευχές μας. Ήθελε να κάνει κάτι για την εκπομπή μας, αλλά και όλους εσάς. Πήρε η γυναίκα ένα χαρτί και έγραψε ένα μήνυμα για όλους εσάς, με τα χεράκια της, ζήτησε από τους συνεργάτες της να το τραβήξουν βίντεο και παρακάλεσε να το στείλουν στην δική μας εκπομπή και θα δείτε για πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο, από το δωμάτιό της, τη Ζωζώ να γράφει το μήνυμα για να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τους τόνους αγάπης που δέχεται. Είναι συγκινητικό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν - Ο άντρας που την επισκέφτηκε λίγο μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Οι δηλώσεις του συντρόφου της

Ο σύντροφός της, από την άλλη πλευρά, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και είπε τα εξής για την καλή του: «Καλά είναι, αύριο, μεθαύριο θα βγει. Έχει αποκατασταθεί η ανωμαλία που είχε».

«Κάποιοι δημοσιογράφοι για να πουν κάτι, λένε ανακρίβειες, ό,τι φαντάζονται. Δεν είναι κάτι που την απασχολεί αυτόν τον καιρό η διαθήκη της», ξεκαθάρισε έπειτα για κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.