Ανδρέας Μικρούτσικος για χωρισμό Ερασμίας Μάνου - Βασίλη Δημάκη: «Γιατί κοριτσάκι μου; Δεν ήξερες;»

«εγώ ξέρω! Από αυτά που ενημερώθηκα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος για χωρισμό Ερασμίας Μάνου - Βασίλη Δημάκη: «Γιατί κοριτσάκι μου; Δεν ήξερες;»

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Δημάκης στο Πρωινό, σχετικά με τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκείνη εξαφανίστηκε μέσα σε μία νύχτα (δείτε εδώ αναλυτικά), αλλά και η απάντησή της (δείτε εδώ την έντονη ανάρτησή της).

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έπειτα, πήρε τον λόγο και θέλησε να κάνει μερικά σχόλια και αποκαλύψεις για όσα γνωρίζει για το πρώην ζευγάρι. Τόνισε, λοιπόν, πως το θέμα δεν θα έπρεπε να πάρει αυτές τις διαστάσεις και πως ήλπιζε ότι ο χωρισμός τους θα είχε συμβεί καιρό πριν.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον χωρισμό Δημάκη - Μάνου

«Εγώ ξέρω. Έχω μιλήσει και με τη Σοφία και με την Ερασμία. Η Ερασμία, μάλιστα, μου ζήτησε να μην του πειράξουμε ούτε μια τρίχα από το κεφάλι. Περίπου τα ίδια είπαμε και με την Σοφία. Θα σας πω το εξής, γιατί τώρα βγαίνει και μιλάει κάθε μέρα και αρχίζει και γίνεται επάγγελμα. Από αυτά που ενημερώθηκα γενικώς - δεν θα πω από ποια από τις δύο γυναίκες - αυτό που μέμφομαι, που έχω να κάνω κριτική στην Ερασμία είναι "Γιατί κοριτσάκι μου το δημιούργησες όλο αυτό; Γιατί έκανες σύμφωνο συμβίωσης; Δεν ήξερες; Γιατί δεν το σταμάτησες μια ώρα νωρίτερα;". Την απορία την είχα. Όταν την συνάντησα τα Χριστούγεννα της είπα "είναι σχέση αυτό διά τηλεφώνου και μία στις 15;".

Αλλά η σχέση συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο πήγε και έμεινε μία ολόκληρη νύχτα μαζί του. Οι Αρχές δίνανε περιθώριο, είναι ελαστικές. Υπήρχε επικοινωνία, πάρα πολλά τηλέφωνα και διαδικτυακά. Αυτό που θέλω να σας πω με πλήρη ευθύνη είναι ότι κακώς το τράβηξε τόσο η Ερασμία. Έπρεπε αυτό που συνέβη τώρα να έχει συμβεί πριν από πάρα πολύ καιρό. Και αυτά τα υπονοούμενα για την ημέρα των γενεθλίων της ή το ένα ή το άλλο είναι φθηνές δικαιολογίες μιας κατάστασης που, αν θέλει κάποιος να είναι καθαρός και να έχει ψυχική υγεία, δεν εμπλέκεται» είπε χαρακτηριστικά.