Ελεονώρα Μελέτη: «Τώρα παίρνει και την εκδίκησή της» - Το σχόλιο για την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Μαρία Μπακοδήμου

Στηρίζει την παρουσιάστρια του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Τώρα παίρνει και την εκδίκησή της» - Το σχόλιο για την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Μαρία Μπακοδήμου

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε κόντρα με την Μαρία Μπακοδήμου εδώ και περίπου 12 χρόνια, όπως αποκαλύφθηκε στο Mega Καλημέρα, ωστόσο τα πρόσφατα σχόλια της δεύτερης για την παρουσιάστρια του Super Κατερίνα την "ξαναφούντωσαν" (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε εναντίον της).

Τη δική τους άποψη για τα εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσα στις δύο γυναίκες θέλησαν να κάνουν στην εκπομπή του MEGA, με αφορμή το τελευταίο γεγονός, και η Ελεονώρα Μελέτη πήρε το μέρος της πρώτης, επισημαίνοντας πως έχει δεχθεί πολύ "πόλεμο" και πλέον εκδικείται με την επιτυχία της.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για την κόντρα Μαρίας Μπακοδήμου - Κατερίνας Καινούργιου

«Τελευταία νιώθω ότι έχει μαλακώσει, νιώθω ότι τα ψιλομαζεύει η Μαρία Μπακοδήμου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε: «Δεν την έχει άδικα τη μύγα η Κατερίνα. Δεν έχει ακούσει και λίγα. Δηλαδή, έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές, τώρα παίρνει και την εκδίκησή της - που είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο - γιατί είναι μία πετυχημένη παρουσιάστρια κι έχει μία πετυχημένη εκπομπή, αλλά έχει ακούσει πολλά!

Όταν ακούς πολλά, φτάνεις κι εσύ σε ένα σημείο που και τα ωραία σου θέλεις να βάλεις και τις απαντήσεις σου να δώσεις και τους ανθρώπους στη θέση τους να βάλεις και είναι απόλυτα κατανοητό. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει η Κατερίνα να ασχολείται και θα βρει την υγεία της».

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου "καρφώνει" την Μαρία Μπακοδήμου: «Με ενοχλεί αυτό που γίνεται τηλεοπτικά που όλοι ασχολούνται με πόσα βγάζει ο άλλος...»