Μάγδα Τσαγγάνη - Η αναφορά στον αείμνηστο Σάκη Μπουλά: «Μου έλεγε διάφορα σόκιν αστεία...»

Δέκα χρόνια μετά μένει ζωντανός στη μνήμη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μάγδα Τσαγγάνη - Η αναφορά στον αείμνηστο Σάκη Μπουλά: «Μου έλεγε διάφορα σόκιν αστεία...»

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στη στήλη «Secret Stories» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη, όπου έκανε ένα ταξίδι στον χρόνο και σε αξέχαστα σκηνικά από τη σειρά «Σαββατογεννημένες». Μεταξύ άλλων η ηθοποιός θυμήθηκε τη στιγμή που... ανακάλυψε ποιος ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης που έγραφε τη σειρά, ενώ θυμήθηκε τα γέλια που έκανε με την Ελένη Ράντου και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά -χθες συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή.

«Η κυρία Λαζάρου στην αρχή ήταν μόνο στα δύο πρώτα επεισόδια. Εγώ δεν τον ήξερα τον Γιώργο Καπουτζίδη. Όταν πήρα τα κείμενα είπα “Χριστέ μου, τι ωραίος ρόλος αλλά μόνο δύο επεισόδια;”. Είχα πει στην Ελένη Ράντου, στην πρόβα που κάναμε, “Αμάν ρε Ελένη τι κείμενα είναι αυτά; Θα ήμουν ευχαριστημένη να έχω 10 επεισόδια”. Και ακούω πίσω μου “ευχαριστώ”. Γυρίζω και βλέπω τον Γιώργο Καπουτζίδη», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Δείτε επίσης: Μάγδα Τσαγγάνη για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι δυνατόν αυτό το παιδί να έκανε αυτό το κακό; Τότε θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας»

Η Μάγδα Τσαγγάνη θυμάται για τον ρόλο της στις «Σαββατογεννημένες»

Και συμπλήρωσε: «Του είπα συγχαρητήρια για το σενάριο, και ότι θα ήμουν ευχαριστημένη αν συμμετείχα σε 10 επεισόδια. Μου είπε πως μου δίνει τον λόγο του, ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να είμαι σε τουλάχιστον 10 επεισόδια. Ήταν χρηματικό το θέμα. Πήγε στην παραγωγή και είπε πως δεν είναι δυνατόν η “κ. Λαζάρου” να έχει μόνο δύο επεισόδια. Και του είπαν “Εντάξει, 10 επεισόδια η Μάγδα Τσαγγάνη”».

Η Μάγδα Τσαγγάνη κατέληξε σε αυτό το σύντομο ταξίδι στον χρόνο: «Τι άλλο να θυμηθώ, τα γέλια μας με την Ελένη Ράντου, που μου έβαζε κωμικά η γλυκιά μου η κοπέλα; Τον Αργύρη Αγγέλου που με έλεγε μαμά; Με τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά, τον συγχωρεμένο, το χρυσό μου... Μιλάγαμε και μου έλεγε σόκιν αστεία στις πρόβες και γελούσα πολύ. Ήταν πίσω από την κάμερα και μου έκανε διάφορα και γελούσα, ήταν πανηγύρι».