Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος! Από πηγαδάκια βλέπω κάποια στοχοποίηση... Από το MEGA είναι το μόνο σίγουρο»

Το ξέσπασμα της παρουσιάστρια για τον "πόλεμο" που δέχεται η συνάδελφός της για το Mega Καλημέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος! Από πηγαδάκια βλέπω κάποια στοχοποίηση... Από το MEGA είναι το μόνο σίγουρο»

Η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 22/2 και απάντησε σχετικά με το συμβόλαιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου το οποίο λήγει, αλλά και για την αλλαγή ώρας του Κοινωνία Ώρα Mega, το οποίο τελειώνει αργότερα και "τρώει" από τον χρόνο του Mega Καλημέρα.

«Αυτή τη στιγμή, πραγματικά, δεν θέλω να απαντήσω. Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε τίποτα. Το λέω με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Δεν ξέρω αν τελειώνει το συμβόλαιο του Ιορδάνη, ούτε εάν έχουν κάνει άλλες κουβέντες. Ας μείνουμε στο παρόν και βλέπουμε», είπε αρχικά για τον συνεργάτη της (δείτε εδώ την δική του απάντηση), ενώ για την αλλαγή ώρας της εκπομπής τους, επισήμανε:

«Αυτό κι αν δεν ξέρω να στο απαντήσω. Πάρε τηλέφωνο τους αρμόδιους. Προς το παρόν ξέρω ότι μένω στην πρωινή ζώνη, αλλά θα δείξει. Έρχονται πολλές αλλαγές μάλλον».

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα

Μετά την προβολή του βίντεο, λοιπόν, τα δικά της σχόλια θέλησε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε απογοητευμένη από την αντιμετώπιση που έχει η Ελεονώρα Μελέτη και το δικό της πάνελ, τονίζοντας φυσικά πως η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν φέρουν καμία ευθύνη.

«Αντιδράει η Ελεονώρα; Όχι; Πια τι να πει; Ο Ιορδάνης και η Ανθή δεν φταίνε πουθενά. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Όσες φορές την έχω παρακολουθήσει είναι μια εκπομπή με σκληρό ανταγωνισμό, όπως το Happy Day, έχει πάρα πολλά θέματα, ένα πολύ καλό πάνελ. Άσχετα με το αν κάποιοι μου είναι συμπαθείς ή δεν μου είναι. Επαγγελματικά είναι ένα εξαιρετικό πάνελ, παιδιά, και μια εκπομπή με πάρα πολλά θέματα. Και η αρχισυνταξία είναι πολύ καλή.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος, και γενικά από δημοσιογραφικά πηγαδάκια βλέπω κάποια στοχοποίηση… Από το MEGA είναι το μόνο σίγουρο. Στηρίζουν άλλες εκπομπές περισσότερο, από αυτή την εκπομπή που τους βγάζει καθημερινά τέτοια αναπαραγωγή; Εξαιρετικές συνεντεύξεις, μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια. Γιατί να πάνε τόσο καλοί δημοσιογράφοι εκεί και ξαφνικά να τους υποβαθμίζουν; Λέμε για μια αδικημένη εκπομπή. Γιατί γίνεται αυτό στην εκπομπή της Ελεονώρας; Τρομερή αδικία κατ’ εμέ και για όλους, όχι μόνο για την παρουσιάστρια», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: «Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, φαίνεται και ποιος είναι αξιόπιστος...» - Η Ελεονώρα Μελέτη "ανοίγει" πρώτη φορά τα χαρτιά της για το "Mega Καλημέρα"