"Σφάχτηκαν" στον αέρα του Super Κατερίνα Μικρούτσικος & Πουλόπουλος: «Μη μου φωνάζεις!», «Άσε μας ρε Γιάννη! Ουρλιάζεις κλαίγοντας»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Πέμπτης 22/2, αφού προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου και τον Βασίλη Δημάκη (δείτε εδώ τι ειπώθηκε), ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, για τον χρόνο που του δόθηκε για να μιλήσει όλη τη μέρα.

Μάλιστα, τα έβαλε και με τον Γιάννη Πουλόπουλο, λέγοντας πως όλη την ώρα του φέρνει αντίρρηση, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και οι δυο τους να τσακωθούν. Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη πλευρά, προσπαθούσε να τους σταματήσει, με εκείνους να μη σταματούν μέχρι να πουν την τελευταία τους κουβέντα.

Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο

«Κανονικά σήμερα δεν θα έπρεπε να μιλήσω καθόλου, γιατί και στα πρώτα θέματα δεν ζητήσατε τη γνώμη μου. Εγώ ήμουν διακριτικός, γύρω στις 12:00 πρωτομίλησα αλλά, επειδή είμαι μεγάλη καρδιά, σε παρακαλώ θέσε μου το επόμενο ερώτημα. Μην αντιδικήσεις σε αυτό, έχουμε άλλον που αντιδικεί, τον Γιάννη, μην του παίρνεις τον ρόλο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος όλο ένταση, με τον Πουλόπουλο να ρωτά: «Εγώ τι έκανα;».

«Εσύ πάντα θέλεις να μου φέρνεις αντίρρηση. Ξέρεις τι με ενοχλεί; Προσπαθούσα να σου δώσω πληροφορίες πριν, γιατί η γυναίκα είναι ΣΥΡΙΖΑ και μου έλεγες για τον παππού σου και τη γιαγιά σου. Άσε όταν πηγαίνουμε στην τουαλέτα και βρισκόμαστε, να μου λες τέτοια αστεία να γελάμε… όχι στον αέρα. Δεν είναι προσβολές, είναι κριτική. Αυτοπροσβάλλεσαι όταν κάνεις τέτοια ερωτήματα», συνέχισε εκείνος.

«Μην μου φωνάζεις κατ’ αρχάς. Έχεις μία τάση να φωνάζεις. Τώρα που στο λέω χαμηλώνεις τη φωνή», δήλωσε τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Εσύ είσαι στα όρια του κλάματος. Άσε μας ρε Γιάννη. Ουρλιάζεις κλαίγοντας», σημείωσε τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτό θεωρείς ότι δεν είναι προσβολή; Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Εγώ αυτό έχω να πω», του απάντησε, με τον παρουσιαστή να τονίζει: «Ακριβώς. Προσπαθώ να σε διασφαλίσω, γιατί σε αγαπάω. Μη με κόβεις και προσπαθείς να μου κάνεις αντιπολίτευση με αρλούμπες».

«Δεν χρειάζομαι διασφάλιση, ούτε θέλω τέτοιες αγάπες από ανθρώπους που μου λένε ότι λέω αρλούμπες. Ούτε κακοποιητική συμπεριφορά χρειάζομαι. Αυτά που έχεις πει για άλλους στο Fame Story, λυπάμαι, αλλά κάνεις τα ίδια», είπε στο τέλος ο Γιάννης Πουλόπουλος και έβαλε τελεία στο θέμα.

Γιάννης Πουλόπουλος Ανδρέας Μικρούτσικος τσακωμός