Μαίρη Συνατσάκη: Θεία και ανιψιά αγκαλιασμένες - Η τρυφερή φωτογραφία της δίδυμης αδερφής της με τη μικρή Ολίβια

''Λιώνει'' από χαρά η Μαίρη Συνατσάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη αποτελείται από μια πολύ δεμένη οικογένεια και κάπως αντίστοιχα έχει αποφασίσει να μεγαλώσεις και η ίδια το δικό της παιδί, τη μικρή Ολίβια μαζί με τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή.

Φυσικά, ο κύκλος της Μαίρης δεν σταματάει στους τρεις τους καθώς με την κόρη της έχουν άμεση σχέση και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι η δίδυμη αδερφή της Συνατσάκη, η Αλίκη Συνατσάκη.

Γενικότερα λέγεται, ότι τα δίδυμα αδέρφια έχουν μια πολύ ιδιαίτερη επαφή μεταξύ τους και στην προκειμένη περίπτωση αυτό ισχύει! Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, το δέσιμο αυτό έχει μεταφερθεί και από την Αλίκη στην Ολίβια - κάτι που αποτυπώθηκε μέσα από ένα τρυφερό insta story Αλίκης & Ολίβιας!

Δείτε εδώ: Ποιες θα είναι οι δύο νονές της Ολίβιας!

Η κοινή φωτογραφία της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη με την αδερφή της Αλίκη

«Το καλύτερο θειάκι του κόσμου όλου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη - Αδερφή και Ολίβια

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Αλίκης για τη γέννηση της Ολίβιας

«Πώς να είμαι; Φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη. Το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια, κοριτσάκι. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω. Οι άνθρωποι είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο οι τρεις του και λόγω των συνθηκών με τον κορωνοϊό είναι όλη την ώρα αγκαλιά. Προσπαθούν να γνωριστούν.

Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Δεν θα είμαι εγώ νονά, έχω ρόλο εγώ, είμαι η θεία. Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν», είχε πει χαρακτηριστικά η Αλίκη Συνατσάκη λίγο μετά τη γέννηση της ανιψιάς της στο Breakfast at star.