Φαίη Σκορδά: «Υπάρχει ακόμα μία γέννα που περιμένουμε...» - "Έσκασαν" τα ευχάριστα στον αέρα του Fay's Time

Μετά το μωρό της Κατρίνας Τσάνταλη και του Ανδρέα Βούλγαρη ακολουθεί άλλο ένα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Υπάρχει ακόμα μία γέννα που περιμένουμε...» -

Η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Πέμπτης 22/2, αναφέρθηκε στην γέννα του παιδιού της Κατρίνας Τσάνταλη και του Ανδρέα Βούλγαρη, το οποίο ήρθε στη ζωή την Τρίτη 20/2 (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι και στο νέο μέλος της οικογένειάς τους, τονίζοντας πως η νέα μανούλα είναι μία από τις συμπάθειές της, καθώς έχει πολύ όμορφες απόψεις και πραγματοποιεί πολλές κοινωνικές δράσεις.

Προχώρησε, όμως, και σε μία ακόμη αποκάλυψη, αναφέροντας πως υπάρχει μία ακόμα διάσημη της εγχώριας showbiz η οποία περιμένει το παιδάκι της από στιγμή σε στιγμή, ωστόσο δεν θέλησε να προδώσει το όνομά τους ούτε κάποια παραπάνω λεπτομέρεια, διότι αυτά είναι ευαίσθητα θέματα και δεν της αρέσει να μιλάει για πράγματα χωρίς την άδεια των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την οσονούπω γέννα

«Υπάρχει ακόμα μία γέννα που περιμένουμε αυτές τις μέρες. Αλλά με το καλό! Θα αναφερθούμε όταν όλα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Οδηγός για τα κιλά της εγκυμοσύνης: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ποια εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε πρόσφατα

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή 18/2 μέσα από το ρεπορτάζ της Real Life και της Σήλιας Αποστόλου σχετικά με τη ζωή της Βασιλικής Τρουφάκου καθώς η επιτυχημένη ηθοποιός, που παίζει στο Famagusta είναι έγκυος!

Κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα για τα ευχάριστα νέα μιας και η Βασιλική Τρουφάκου προσπαθεί γενικότερα να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή. Εκείνη λοιπόν και ο σύντροφός της που δεν προέρχεται από το χώρο της θεάματος θα γίνουν πολύ σύντομα γονείς.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρεται, πως η κοιλίτσα της ηθοποιού έχει φουσκώσει αρκετά και έτσι η παραγωγή της Famagusta θα αναγκαστούν να προσαρμόσουν τον ρόλο της στην εγκυμοσύνη.

Δείτε επίσης: Βασιλική Τρουφάκου για τις αρνητικές κριτικές του Famagusta: «Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός ο λόγος...»