Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση! Την συνάντησα στις πιλάτες...» - Η αποκάλυψη για την Γιάννα Τερζή μετά την συγκινητική εξομολόγηση

Τα λόγια της καθήλωσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση! Την συνάντησα στις πιλάτες...» - Η αποκάλυψη για την Γιάννα Τερζή μετά την συγκινητική εξομολόγηση

Η Γιάννα Τερζή προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής για την μάχη της με τον όγκο στον νωτιαίο μυελό (δείτε την εδώ) και αυτή σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 22/2 στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Η Τίνα Μεσσαροπούλου, μάλιστα, έκανε μία αποκάλυψη για την τραγουδίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως την συνάντησε πρόσφατα στο μέρος όπου πηγαίνουν για γυμναστική και πως η ίδια δεν θέλει να δείχνει πως την "βαραίνει" κάτι και πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, προσπαθώντας να παραμείνει δυνατή.

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την Γιάννα Τερζή

«Έπαθε τρομερό σοκ με αυτό το πρόβλημα αυτό, έψαξε να δει τι γίνεται, να βρει έναν γιατρό να τη χειρουργήσει. Ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση. Επειδή τη συνάντησα στις πιλάτες, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Είναι κάτι το οποίο το αντιμετωπίζει, τη βλέπεις ότι θέλει, προσπαθεί, δεν το βάζει κάτω», επισήμανε η δημοσιογράφος.

«Έχεις περάσει τα χειρότερα, κάνεις τον σταυρό σου και λες δεν πειράζει. Δόξα το Θεώ! Το κορίτσι πέρασε από πολύ άσχημα σενάρια που θα μπορούσε να έχουν αλλάξει τη ζωή της τελείως», σχολίασε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο λόγος που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημά της

την Κυριακή 3/12/23 με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία έκανε μια ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτοντας πως μετά το χειρουργείο έζησε για καιρό σε αναπηρικό αμαξίδιο περνώντας το δικό της ηχηρό μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας της (δείτε εδώ).

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, την Δευτέρα 11/12, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία περιλάμβανε μια φωτογραφία και ένα μακροσκελές κείμενο, όπου εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την περιπέτεια της.

«Αποκάλυψα την προσωπική περιπέτεια που πέρασα πριν περίπου 3 χρόνια για πολλούς λόγους, με κυριότερο το να προσθέσω κι εγώ, εδώ online, κάτι ελάχιστο, μικρούλι στη διαδικασία που έχουν ξεκινήσει άλλοι πριν από μένα και τους θαυμάζω πολύ γι' αυτό.

Το να μοιραζόμαστε καταστάσεις δύσκολες που μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά, που μπορεί να μας κάνουν να ανταλλάξουμε μεταξύ μας πληροφορίες πολύτιμες.

Που μπορεί να γίνουμε η αφορμή ενός κύματος αγάπης και φροντίδας ο ένας για τον άλλο. Υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά εκεί έξω που σκοπό έχουν να μας κάνουν να απομακρυνόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον καχύποπτα, ανταγωνιστικά.

Φαίνεται να χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας, την ενσυναίσθηση, την ουσία μας, το λόγο της ύπαρξής μας. Κι όμως είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Να στηρίζουμε. Να μοιραζόμαστε. Να βρίσκουμε τρόπους αληθινούς ώστε να κάνουμε τους δεσμούς μεταξύ μας πιο δυνατούς. Να μαλακώνουν τα πρόσωπα. Να εμπιστευόμαστε λίγο περισσότερο τις προθέσεις.

Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα εκεί έξω. Κι όσο πιο πολύ αγριεύουν, τόσο πιο πολύ έχω ανάγκη να πιστεύω στο καλό».

Δείτε εδώ την ανάρτηση: