Τζόυς Ευείδη: «Η σκηνή που με δέρνει ο Γιαννάκης ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες, γύρισα σπίτι μπλαβί!»

«Το πρωί ξυπνούσα, έπινα καφέ, έκανα εμετό και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τζόυς Ευείδη: «Η σκηνή που με δέρνει ο Γιαννάκης ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες, γύρισα σπίτι μπλαβί!»

Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 22/2 με την ηθοποιό να φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες ιστορίες από τη μέχρι σήμερα καριέρα της στην υποκριτική.

Όπως είναι φυσικό η ηθοποιός, που έχει χαράξει μακρά καριέρα στον χώρο, δεν έχει να θυμάται μόνο όμορφες στιγμές και επιτυχίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εποχή, που έπαιζε στο ξακουστό σίριαλ ''Το Ρετιρέ''.

Μια ακόμη πολύ δύσκολη στιγμή και πιο συγκεκριμένα σκηνή, που έχει γυρίσει η Τζόυς Ευείδη και τη θυμάται μέχρι και σήμερα είναι εκείνη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν έπαιξαν μαζί στη σειρά ''Οξυγόνο'' και χρειάστηκε να τη χτυπάει επί 12 ώρες.

Δείτε επίσης: «Μπορεί να μην είμαι της μόδας...» - Οι αποκαλύψεις της Τζόυς Ευείδη για το αν είχε τηλεοπτικές προτάσεις

Η πολύ δύσκολη σκηνή που γύρισε η Τζόυς Ευείδη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Πέρασα πολύ δύσκολα στο “Οξυγόνο”. Γιατί όταν κάνεις κάτι τόσο δραματικό, δε μπορείς να κάνεις μπούρδες και να πει έλα να το γυρίσουμε τώρα. Το κουβαλάς το βάρος μέσα σου. Η σκηνή που με δέρνει ο Γιαννάκης ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες το γύρισμα, γύρισα σπίτι μου μπλαβί - μπλαβί όμως! Ο τότε φίλος μου μου είπε σε δέρνανε;

Πωπω αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ, κάποια στιγμή πρέπει να με ρίξει κάτω, να ανέβει πάνω μου και να μου τραβήξει δύο χαστούκια και επιτέλους πετυχαίνουμε το σωστό σημείο και πέφτω και πέφτει πάνω μου και πάει να χτυπήσει και του φεύγει καταλάθος το γόνατο και με χτυπάει στη μύτη. Δε λέω τίποτα για να τελειώσει το γύρισμα και βλέπει ότι βλέπω πουλάκια και το καημένο βάζει τα κλάματα», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Οι κατάστασή της υγείας της την περίοδο του ''Ρετιρέ''

«Στο "Ρετιρέ" είχα πάθει την πρώτη νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να τα λέμε όπως τα είχε γράψει. Στην Έλντα και σε εμένα μάς άφηνε μια σχετική ελευθερία για να λέμε καμιά εξυπνάδα της νεολαίας. Το πρωί ξυπνούσα, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα. Πολύ άγχος...κανονικό!», είπε η Τζόυς Ευείδη.