Νανά Παλαιτσάκη – Στήριξε την Κατερίνα Καινούργιου στην κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα: «Αυτό που της έκανε ήταν τουλάχιστον άκομψο»

«Δεν επιτρέπεται σε έναν κύριο να μιλήσει για μία κυρία με τέτοιο τρόπο...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη – Στήριξε την Κατερίνα Καινούργιου στην κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα: «Αυτό που της έκανε ήταν τουλάχιστον άκομψο»

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα-Βαγγέλη Περρή και Κατερίνα Καινούργιου πήρε η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, χαρακτηρίζοντας άκομψα τα υπονοούμενα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Καινούργιου ήταν τουλάχιστον άκομψο. Δεν επιτρέπεται σε έναν κύριο να μιλήσει για μία κυρία με τον τρόπο που μίλησε ο Γιώργος. Εδώ χάνει το δίκιο του. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί, τον αδικεί», είπε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Δεν μπορούμε αναλόγως πώς ξυπνήσαμε το πρωί να φιλτράρουμε το χιούμορ. Στο συγκεκριμένο, η Κατερίνα βγήκε πρώτη και είπε πολύ όμορφα ότι έβγαλε πράγματα και γι' αυτό είναι πιο όμορφη. Και βγαίνουν ο Γιώργος με τον Περρή και κάνουν αυτό το αστειάκι. Διαφωνώ με την Κατερίνα ότι είναι μισογυνισμός αυτό» της απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Γιώργος Λιάγκας: Τα «καρφιά» on air και η απάντηση της παρουσιάστριας: «Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο»

Σε τι αναφερόταν η Νανά Παλαιτσάκη

Στο χθεσινό «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν μία στιχομυθία με νόημα. Ο πρώτος είπε στον παρουσιαστή: «Έχεις τις ομορφιές σου. Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που σου είπα. Είπα ότι έχεις τις ομορφιές σου. Μου το επιτρέπεις;», με εκείνον να απαντάει με νόημα: «Έχω βγάλει τα… τέτοια». Μπορεί να προχώρησαν γρήγορα στο επόμενο θέμα πολύ γρήγορα, αλλά το σχόλιο έγινε αντιληπτό από την Κατερίνα Καινούργιου, και σχολιάστηκε αποδοκιμαστικά από την Νανά Παλαιτσάκη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα είχε πει στον αέρα: «Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα, εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει τα γεμίσματα, δε θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, είναι καλύτερα τα πράγματα». Μετά το αστείο του Γιώργου Λιάγκα επάνω σε αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με emoji με... εμετούς, λέγοντας: «Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο... Κρίμα...»