Μίνως Θεοχάρης: «Από την εφηβεία μου "πετάω" τα πάντα γιατί δεν περνούσα καλά...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον πατέρα του

«Το φλέρτ στην εποχή μας είναι ξενέρωτο....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μίνως Θεοχάρης: «Από την εφηβεία μου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 22/2, ο Μίνως Θεοχάρης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, άνοιξε τα χαρτιά του για την απώλεια του πατέρα του αλλά και την δύσκολη εφηβεία του.

Υπνεθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη συνέντευξή στην εκπομπή Στούντιο 4, ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά μεταξύ άλλων για τον θάνατο του πατέρα του, το οποίο έχασε πριν ακόμη γεννηθεί (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Η εξομολόγηση του Μίνωα Θεοχάρη για τον πατέρα και την εφηβεία του

«Η εργασία είναι ψυχοθεραπεία. Η σκηνή σου παίρνει τα πάντα, θλίψη, μελαγχολία, σκοτούρες. Ανήκω σε μια γενιά που της έτυχαν πολλές κρίσεις, γι’ αυτό μάθαμε να δουλεύουμε σκληρά και να μην είμαστε τεμπέληδες. Ανέκαθεν ήμουν ψώνιο, γιατί είναι ένας αμυντικός μηχανισμός για να αντιμετωπίσεις πράγματα που σε στεναχωρούν. Σε μία φάση της ζωής μου δέχτηκα πολλή απόρριψη έκανε αυτό το βήμα.» ανέφερε αρχικά.

«Από τα παιδικά μου χρόνια κρατάω τα καλοκαίρια με τη γιαγιά και τον παππού. Ο πατέρας μου πέθανε δέκα μέρες πριν γεννηθώ. Ο παππούς μου και ο πάτριος μου δεν με άφησαν να νιώσω την απώλεια του πατέρα μου, αλλά την κάλυψαν και με το παραπάνω. Από την εφηβεία μου “πετάω” τα πάντα γιατί δεν περνούσα καλά, θα κρατήσω μόνο τα πράγματα που έγραφα» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Με τον έρωτα και τη συντροφικότητα δεν τα έχω καταφέρει καλά. Όταν ερωτεύομαι όμως είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα. Το φλέρτ στην εποχή μας είναι ξενέρωτο. Βαριέμαι πάρα πολύ τις καρδούλες και τις αντιδράσεις στα stories» είπε μεταξύ άλλων ο Μίνως Θεοχάρης.

Οι δηλώσεις του για την οικογένεια και την αποδοχή

Σε παλιότερή του συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night show» όπου βρέθηκε καλεσμένος, ο Μίνως Θεοχάρης. αναφέρθηκε στην δουλειά, που έχει κάνει με τον εαυτό στο πέρασμα του χρόνου αλλά και την απόλυτη αποδοχή που έχει από την οικογένεια του.

Ο ηθοποιός είπε για τη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό του: «Τον έχω παιδέψει πάρα πολύ τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι είμαι σε μια φάση ζωής πια που θέλω να βγάλω αυτό το βάρος από πάνω μου, ένα βάρος που έχω εγώ βάλει κυρίως.

Είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία και πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε πράγματα που μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Είχα μεγάλο φόβο με τους ανθρώπους. Ναι μεν όταν είμαι σε μια παρέα και βγαίνω έξω από το σπίτι θέλω να περάσω καλά και να περάσουν και οι άνθρωποι γύρω μου καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν κλείνομαι… κλείνομαι βάρβαρα».

«Στο σχολείο έχανα τις πρώτες ώρες για τα παραπάνω κιλά μου. Απέφευγα το σχολείο με έναν τρόπο. Δεν καταλάβαινα τότε τι ήταν αυτό που πάθαινα αλλά ήταν πολύ σκληρό. Η μόνη λύση για να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό είναι να ξυπνάς κάθε μέρα και να αποφασίζεις πως θα είσαι καλά.

Για τους ανθρώπους δηλαδή που έχουν υποστεί τραύμα, οποιουδήποτε τύπου γιατί δεν είναι και μετρήσιμο πόσο έχει τραυματιστεί ο καθένας μας και για ποιο λόγο, για να το ξεπεράσεις θέλει απόφαση. Θέλει κόπο, καθημερινή δουλειά και καθημερινά να ξυπνάς και ανοίγοντας τα μάτια να λες πως θέλω να είμαι καλά και σήμερα. Και την επόμενη ημέρα να το ξαναποφασίζεις» τόνισε στην συνέχεια ο Μίνως Θεοχάρης.

«Δεν με απασχολεί πια αν με έχουν αποδεχθεί οι άλλοι. Ας φύγουμε από αυτό, ας βγάλουμε ένα ένα τα βάρη. Ένας βάρος που είχα ήταν να με αποδεχθούν και να με αγαπάνε και να με θέλουν όλοι. Αυτό πια το έχω πετάξει και δεν υπάρχει. Ας μην με αποδεχτούν όλοι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μίνως Θεοχάρης.

Σε ότι αφορά την αποδοχή από τους γονείς του ανέφερε: «Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια είναι η αλήθεια. Αυτό το κομμάτι το έχω λύσει πολύ νωρίς και έχω μια οικογένεια υπέροχη που με αγαπάει και είναι πολύ τρυφερή μαζί μου ευτυχώς».