Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο...» - Φανερά αμήχανος στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη

«Η μαμά μου έπρεπε να ζήσει την αδερφή μου! Οικονομικά ήμουν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο...» - Φανερά αμήχανος στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 22/2 στην εκπομπή Ελένη με τον ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά του στην Ελένη Μενεγάκη και στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, που του έκανε (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε η κόρη του).

Ανάμεσα λοιπόν στα όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του για το πως ήταν σαν έφηβος, πως διαχειρίστηκε το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και πότε εν τέλει πέρασε ο Γιάννης Αϊβάζης την πραγματική εφηβεία του.

Η παρουσιάστρια λοιπόν για τον εισάγει στο συγκεκριμένο θέμα του έκανε την εξής ερώτηση, που ενθουσίασε τον ηθοποιό: «Άμα ρώταγα τη μάνα σου, ως έφηβος, πως ήσουν τι θα μου έλεγε; Γιατί εγώ όταν σε ρώτησα ήσουν νεαρός και είχες μια ξεγνοιασιά. Σαν πραγματικά έφηβος τι παιδί ήσουν; Πέρασες εσύ εφηβεία;».

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Αϊβάζη για την εφηβεία του και τις δυσκολίες που πέρασε

«Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο σε γενικές γραμμές. Κοίτα ρε Ελένη, εγώ σαν έφηβος θέλησα να γίνω λίγο πιο αυτόνομος γενικά, γιατί οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι, ώστε οι γονείς μου χώρισαν και προσπαθούσα να διαχειριστώ ένα άλλο κομμάτι. Κατάλαβες;

Προσπαθούσα να διαχειριστώ λίγο το πώς θέλω να φτιάξω τη ζωή μου χωρίς να κάνω κάποια λάθη. Έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου - η αλήθεια είναι και από τη μητέρα μου, δεν το συζητάω - αλλά μέχρι να καταφέρω να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω - που δεν το ήξερε κανείς - κουράστηκα. Νομίζω ότι έχω χάσει ένα κομμάτι της εφηβείας μου.

Εγώ το ευχαριστήθηκα όμως, γιατί το να καταφέρεις κάτι από μόνος σου - επειδή οι καταστάσεις ήταν τέτοιες, έπρεπε να βρω τα χρήματα, έπρεπε να βρω μια σχολή, έφυγα στο εξωτερικό, δούλεψα σαν σερβιτόρος, μετά γύρισα και αφοσιώθηκα στο άλλο, υπήρξαν πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες μέχρι να τελειώσω τη σχολή μου. Γιατί οικονομικά ήμουν πάρα πολύ περιορισμένος, όχι όμως γιατί οι γονείς μου δεν ήταν μαζί μου, γιατί εγώ ήθελα να είμαι αυτόνομος και να μην επιβαρύνω καμία κατάσταση, γιατί η μαμά μου έπρεπε να ζήσει την αδερφή μου, που ήταν μικρότερη.

Μόλις συνειδητοποίησα και κατάφερα να μπορέσω να πατήσω τα πόδια μου γερά και σε κάτι, το οποίο ονειρευόμουν πάντα - όχι τη διασημότητα - αλλά την τέχνη της υποκριτικής και να μπορώ να πατάω γερά, εκεί ήρθε μία άλλη ξεγνοιασιά άλλη, που βέβαια προσγειώθηκε και αυτή πολύ γρήγορα», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.