Πρωϊαν σε Είδον: "Πάγωσε" το πλατό της εκπομπής με το ανέκδοτο του Φώτη Σεργουλόπουλου - Η αμηχανία της Τζένη Μελιτά

«Το ξέρεις αν σηκωθείς να τα λες αυτά όρθιος θα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πρωϊαν σε Είδον:

Ένα "κρύο" ανέκδοτο είπε ο Φώτης Σεργουρόπουλος στην Τζένη Μελιτά, το πρωί της Πέμπτης 22/2, στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε Είδον και έκανε ολόκληρο το πλατό να "παγώσει" καθώς, κανείς δεν φαίνεται να γέλασε με το αστείο του παρουσιαστή.

O Φώτης Σεργουλόπουλος, θέλησε αστιευτεί, με αφορμή θέμα της εκπομπής για το πώς θα ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Ωστόσο φαίνεται πως το ανέκδοτο δεν ήταν και πολύ πετυχημένο ενώ η συμπαρουσιάστρια του έμεινε "άφωνη" καθώς δεν περίμενε την συγκεκριμένη ατάκα.

Το ανέκδοτο του Φώτη Σεργουλόπουλου που έκανε το πλατό να "Παγώσει"

«Μια φίλη μου τα έφτιαξε με έναν Βιολόγο 17 χρονών» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε επίσης: Θάνος Καλλίρης: «Μου το είχες πει αυτό το παραμύθι...» - Σάστισε η Τζένη Μελιτά με το παράπονο του τραγουδιστή για τον γάμο της

«Δεν είναι λίγο μικρός για βιολόγος;» ρώτησε η Τζένη Μελιτά

«Ναι, είναι μικροβιολόγος» απάντησε ο παρουσιαστής

«Το ξέρεις αν σηκωθείς να τα λες αυτά όρθιος θα κάνεις σχεδόν stand up comedy. Ωραία πήγε αυτό πάντως σαν σκετσάκι. Αμηχανία στο πλατό», σχολίασε η Τζένη Μελιτά με το πλατό να έχει μείνει "παγωμένο".

Η δήλωση του Θανάση Αλευρά που σόκαρε το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά

Ο Θανάσης Αλευράς, πριν απο λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένος στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή, "Πρωΐαν σε Εἶδον" και μεταξύ άλλων έκανε μια δήλωση που σόκαρε τους παρουσιαστές της εκπομπής, Τζένη Μελιτά και Φώτη Σεργουλόπουλο, γιια τη νέα του δραστηριότητα, αλλά και το γυμνισμό.

«Ήθελα να μάθω μια δραστηριότητα στον ελεύθερο μου χρόνο, για αυτό κάνω μαθήματα για να πάρω δίπλωμα για ταχύπλοο. Σκεφτόμουν τι ωραία είναι να είσαι στην Αθήνα και να μπορείς να πεις, ”πάω για ένα μονοήμερο στην Κύθνο, και κάνεις μία ωραία μονοήμερη". Δεν την φοβάμαι την θάλασσα αλλά δεν θα βγω με 8 μποφόρ, θέλω να την μάθω», είπε αρχικά για το νέο του χόμπι.

«Επίσης λατρεύω τον γυμνισμό. Ψάχνω πάντα παραλία έτσι ώστε να μπορώ να βγάλω το μαγιό μου και να απολαύσω την θάλασσα με την γύμνια και τον ήλιο. Δεν πάω σε παραλίες γυμνιστών, γιατί θέλω να το απολαμβάνω μόνος μου, να είμαι σε ερημικό μέρος. Θέλω να είμαι μόνος μου, αν εμφανιστεί κάποιος θα ντυθώ, για να μην ταραχθεί ο άλλος. Μου αρέσει να είμαι μόνος μου και απολαμβάνω την παρέα μου, ο κόσμος και ειδικά ο Έλληνας με ταράζει. Είναι λίγο αδιάκριτοι πολλές φορές», αποκάλυψε για την αγάπη, που έχει στο γυμνισμό.