Ελεονώρα Μελέτη: «Με πιάνουν τα γέλια αν...» - Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στο Instagram

Η ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε μία ερώτηση τηλεθεάτριας απάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/2, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που δεν ποζάρει καθημερινά μετά την εκπομπή της για το outfit της ημέρας στα social media.

Είναι γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη, προσπαθεί να διατηρεί την επαφή και την σχέση της με τους ακολούθους της και απαντά σε όσες περισσότερες ερωτήσει μπορεί. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η παρουσιάστρια σε Q&A, αποκάλυψε αν έχει σκεφτεί να πολιτευτεί (δείτε εδώ).

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα outfit της και το Instagram

Έτσι λοιπόν και σήμερα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση τηλεθεάτριας, για τον λόγο που δεν ποζάρει καθημερινά στο Instagram, προκειμένου να δείχνει με κάθε λεπτομέρεια τα ρούχα που φοράει στις εκπομπές της καθημερινά.

«Γιατί αγαπημένα μου κορίτσια βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο. Δεν έχω το χρόνο άλλωστε. Άσε που με πιάνουν τα γέλια αν πρέπει με sexy φαμ φατάλ ύφος ωραίας...» απάντησε μέσα από την δημοσίευσή της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος τα Χριστούγεννα έχει τα γενέθλια του. Με αφορμή λοιπόν τα 40 του χρόνια, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα με υγεία κ τύχη σε όλους !!!!

αλλά θα μου επιτρέψετε τη πιο δυνατή κ γλυκιά ευχή να τη δώσω σε αυτόν εδώ τον τύπο.

Το ότι είναι ομορφόπαιδο είναι αυταπόδεικτο. Η ψυχή του όμως είναι ακόμα πιο όμορφη.

Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του σαφώς, αλλά είναι διαχειρίσιμα, εκτός βέβαια από τον τρόπο που σέρνει τις παντόφλες του.

Έχει όμως τα βασικότερα ως τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει κ αυτό τον κάνει ξεχωριστό.

Ενσυναίσθηση, σεβασμό, υπομονή, πείσμα, ψυχραιμία, ευγένεια, αποδοχή, υποστήριξη, κατανόηση μα και ωραία φωνή.

Κ επιτέλους ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 κ είμαστε τουλάχιστον στην ίδια δεκαετία.

Χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά.