«Η Μάγισσα»: Τέλος τα γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Facebook/Lefteris Charitos
Facebook/Lefteris Charitos

Αυλαία έριξε πρόσφατα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το κομμάτι της παραγωγής, η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα». Όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή που μας πέρασε, και με αυτήν την αφορμή θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του για το αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για το μέλλον της «Μάγισσας», με έναν από τους κυριότερους λόγους που προοικονομούσαν το τέλος της να είναι το υψηλό μπάτζετ, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες του ΑΝΤ1 όσον αφορά την τηλεθέαση. Παρότι η πορεία της σειράς ήταν (και είναι) ικανοποιητική, υπήρχαν υψηλότερες απαιτήσεις που χάρη και στον υψηλό ανταγωνισμό δεν κατάφεραν να ευοδωθούν.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Το σχέδιο του Αντρέι για να κλέψει την Θεοφανώ από τα χέρια του Μάρκου - «Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη και...»

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Χαρίτου για τη σειρά «Η Μάγισσα»

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εξέλιξη, με το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Η Μάγισσα» δεν επηρεάζει άμεσα την προβολή της, καθώς είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Από την περασμένη άνοιξη συγκεκριμένα, πρωταγωνιστές, crew και σκηνοθέτες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Λευτέρης Χαρίτος επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με ειδική μνεία στον διευθυντή φωτογραφία της «Μάγισσας», Βασίλη Κασβίκη. Όπως έγραψε:

«Η #Μάγισσα τελείωσε τα γυρίσματα της την Παρασκευή που πέρασε.

Με αυτό το post θέλω να αναφερθώ σε έναν πολύ στενό συνεργάτη της σειράς, ακούραστο, ευρηματικό, συνοδοιπόρο, κατανοητικό και πάνω από όλα άνθρωπο εμπιστοσύνης και απίστευτης εμπνευστικότητας, τον διευθυντή φωτογραφίας Βασίλη Κασβίκη.

Πολλά από τα πιο εμβληματικά πλάνα της σειράς, πλάνα που μένουν χαραγμένα στο μυαλό μας μαζί με όλη αυτή τη μοναδική αίσθηση της Μάγισσας του ανήκουν.

Με τον Βασίλη, βρεθήκαμε και μιλήσαμε στην προετοιμασία όσο έπρεπε. Ούτε πολύ αλλά ούτε και λίγο. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχε πει πως ξέρει ακριβώς ποια είναι η εικόνα της Μάγισσας. Η σιγουριά του αυτή με γέμισε ασφάλεια, κάτι που είχα ανάγκη στη δύσκολη αρχή αυτής της πολύ απαιτητικής σειράς.

Να είσαι καλά Βασίλη μου. Σε ευχαριστώ για την υπέροχη συνεργασία»

«Αντίο» και wrap party από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές

Το δικό του αντίο εξέφρασε επίσης ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Γιώργος Γάλλος μέσα από τα προσωπικά του social media. Στο wrap πάρτυ που πραγματοποιήθηκε, πέρα από τους πρωταγωνιστές, ήταν φυσικά παρόντες και οι σεναριογράφοι, Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη.