Δήμος Αναστασιάδης για Άντζελα Δημητρίου: «Είναι η βουβή στεναχώρια που έχει...» - Στο πλευρό της ο συνεργάτης της μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Στα αλήθεια είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Για την φετινή συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου αλλά και για το πένθος της, μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 22/2. Υπνεθυμίζουμε ότι η μητέρα της αγαπημένης τραγουδίστριας έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 21/2 (τι θα γίνει με το J2US).

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για την Άντζελα Δημητρίου

«Είναι δύσκολα. Είναι μία μέρα πένθους για την ίδια. Η απώλεια της μητέρας, όλοι γνωρίζουμε, είναι κάτι συνταρακτικό, όσο χρονών και να είναι κάποιο» ανέφερε αρχικά.

«Δεν γνώρισα την μητέρα της Άντζελας, αλλά για’ αυτόν τον λίγο καιρό που γνωρίζω την Άντζελα για κάποιον δικό μου λόγο, έχω συνδεθεί πάρα πολύ μαζί της. Στα αλήθεια είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος και ειλικρινής. Νιώθω χαρούμενος που την γνωρίζω και μέσα σε όλο αυτό ήρθα να συλλυπηθώ κι εγώ την φίλη μου» τόνισε στην συνέχεια.

«Είναι η βουβή στεναχώρια που έχει ένας άνθρωπος όταν χάνει έναν τόσο δικό του άνθρωπο», είπε για την Άντζελα Δημητρίου ο Δήμος Αναστασιάδης.

Η ψυχολογική κατάσταση της τραγουδίστριας λίγες μέρες πριν τον θάνατο της μητέρας της

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς με τον οποίο αποτελεί ζευγάρι στο J2US μίλησε την Πέμπτη 22/2 στο Breakfast at star κάνοντας αποκαλύψεις για την ψυχολογική κατάσταση της Δημητρίου λίγες ημέρες πριν πεθάνει η μητέρα της.

«Ήταν πάντα δίπλα της. Απ’ όσο γνωρίζω μέχρι στιγμής και εγώ, η Άντζελα είναι επαγγελματίας και αυτό που μου έχουν μεταφέρει είναι ότι θα συνεχίσουμε κανονικά τις πρόβες για το J2US. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, που κάναμε πρόβες είδα την Άντζελα πολύ συναισθηματικά φορτισμένη, ήταν ψυχολογικά πεσμένη. Μιλήσαμε και μου είπε ότι η μητέρα της δεν είναι και πολύ καλά στην υγεία της, γιατί την είδα στεναχωρημένη και τη ρώτησα. Την Τρίτη που τελειώσαμε την πρόβα μας έμεινα και 20 λεπτά παραπάνω στην πρόβα και μου είπε πρέπει να φύγω, γιατί έχει επιβαρυνθεί η υγεία της μητέρας μου...Δε ρώτησα περισσότερα», είπε ο Στέλιος Δρουμαλιάς.