Rob James Seymour: «Θα ξαναπήγαινα στο Survivor αν...» - Τι αποκαλύπτει για το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε εκπομπή

«Όλοι με ξέρουνε, δεν το περίμενα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Rob James Seymour: «Θα ξαναπήγαινα στο Survivor αν...» - Τι αποκαλύπτει για το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε εκπομπή

Καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκε το μεσημέρι τη Πέμπτης 22/2, ο Rob James Seymour. Ο πρώην παίκτης του Survivor, άνοιξε τα χαρτιά του στην Κατερίνα Ζαρίφη και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τι συνέβη όταν τελικά αποχώρησε.

Τι αποκάλυψε ο Rob James Seymour για την εμπειρία του στο Survivor

«Πέρασα καλά. Όλοι με ξέρουνε, δεν το περίμενα. Όταν πάω για καφέ όλοι με σταματάνε για selfie. Μέχρι στιγμής, η γυναίκα μου δεν ζηλεύει. Δεν με δυσκόλεψε τόσο πολύ η πείνα, έχασα 7 κιλά. Η πεθερά μου έχει ετοιμάσει το παστίτσιο. Έχει γίνει και εκείνη γνωστή», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Rob James Seymour: Μπαμπάς και γιος πίνουν το κρασί τους φορώντας φούστα - Αυτός είναι ο πατέρας του πρώην παίκτη Survivor

Σχετικά με το ενδεχόμενο να τον δούμε στην τηλεόραση απάντησε: «Θα ήταν ωραία μία εκπομπή με ταξίδια αλλά δεν θα ήθελα να είμαι σε πανελ γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλους. Γενικά, μου αρέσει να δίνω χαρά στον κόσμο. Είναι το καλύτερο δώρο που έγινα γνωστός και γνωρίζω κόσμο, που δεν θα είχα γνωρίσει αλλιώς».

«Έχω γίνει πάρα πολύ καλός φίλος με τον Άγγελο, γνώρισα την οικογένειά του. Με κάποιους χαρακτήρες δεν ταιριάξαμε, εγώ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Αν ξαναπήγαινε ο Άγγελος, θα ξαναπήγαινα. Στο Survivor νιώθεις λίγο έλλειψη αγάπης. Δεν έχεις κανέναν να σε στηρίξει κι ο Άγγελος ένιωθα ότι με αγαπούσε, οπότε αυτό βοήθησε. Όταν έφυγε, ήταν πολύ δύσκολα» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Η βραδινή έξοδος του Rob James Seymour με τον Άγγελο Γεωργουδάκη και τη σύζυγο του

Πρόσφατα ο φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε αποκλειστικά στο ''Μέλι'' μεζεδοπωλείο με ελληνική μουσική. Εκεί λοιπόν έγινε το έλα να δεις, αφού η παρέα έφαγε και ήπιε και στη συνέχεια είδαμε να ξεσηκώνεται.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς λοιπόν, ''άναψαν'' τα αίματα με το ζεϊμπέκικο του Rob, το τσιφτετέλι της συζύγου του και τα πολλά υποβρύχια που βγήκαν στο τραπέζι. Ο Άγγελος από τη μεριά του - που δε βγάζει τη μπλε μπαντάνα από πάνω του - ήταν σε μεγάλα κέφια απολαμβάνοντας την παρέα του Rob και των φίλων του.

Rob James - Σύζυγός - ΆγγελοςRob James - Άγγελος - ΖεϊμπέκικοRob James - Σύζυγος - ΦιλίRob James - ΆγγελοςRob James - Άγγελος - ΣφηνάκιαRob James - Άγγελος - Υποβρύχια