Ανθή Βούλγαρη: «Έρχονται πολλές αλλαγές...» - Όσα δήλωσε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega"

«Δεν ξέρω αν τελειώνει το συμβόλαιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: «Έρχονται πολλές αλλαγές...» - Όσα δήλωσε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπή

Για τον τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για το ντοκιμαντέρ για το δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο θα προβληθεί σύντομα, μίλησε η Ανθή Βούλγαρη, το πρωί της Πέμπτης 22/2, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Υπενθυμίζουμε ότι πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν την Κοινωνία ώρα Μega να αλλάζει ώρα (δείτε εδώ την αντίδρασή της παρουσιάστριας).

Οι δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Είναι μια δουλειά που έχει γίνει με πολύ σεβασμό. Είναι χρέος μας και καθήκον όλων μας να μην ξεχάσουμε και να μένει στην επικαιρότητα έως ότου δοθούν οι απαντήσεις στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών...» ανέφερε αρχικά.

«Έχω ασχοληθεί τόσο με το ντοκιμαντέρ και είμαι αφοσιωμένη σε αυτό. Δεν ξέρω αν τελειώνει το συμβόλαιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και ας μείνουμε στο παρόν. Δεν ξέρω αν θα γίνουν αλλαγές στην ώρα εκπομπής. Μένω στην πρωινή ζώνη νομίζω, έρχονται πολλές αλλαγές».

Αυτός είναι σύζυγός της

Η Ανθή Βούλγαρη έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά παράλληλα δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένη. Η Ανθή Βούλγαρη σίγουρα δεν έχει πολλά περιθώρια για βραδινές εξόδους, καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο απαιτεί να ξυπνάει από τα χαράματα, αλλά έκανε την εξαίρεση την περασμένη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, παρέα με τον σύζυγό της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega έδωσε το «παρών» στην μουσική παράσταση του Ανδρέα Κατσίγιαννη «Σμύρνη μου Αγαπημένη In Concert», που ανεβαίνει αυτήν την περίοδο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μαζί της ήταν ο άντρας της ζωής της και μουσικός Κώστας Κωνσταντινίδης με τον οποίο βρίσκονταν ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα πολύ πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Δείτε επίσης: Κοινωνία ώρα Mega: «Έφυγε;», «Ναι, χθες πέθανε» - "Πάγωσε" η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής

Άβαφη εμφανίστηκε η Ανθή Βούλγαρη στην συγκεκριμένη έξοδο, αλλά έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της, που κι εκείνος χαμογέλασε στον φακό. Δείτε φωτογραφίες:

undefined

undefined