Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Ήταν βίαια τα γεγονότα για...» - Όσα δήλωσε ο πατέρας της Παλαιοχριστιανικής οικογένειας

«Το παιδί μου είναι αιχμάλωτο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Ήταν βίαια τα γεγονότα για...» - Όσα δήλωσε ο πατέρας της Παλαιοχριστιανικής οικογένειας

Στο πλατό της εκπομπής Live News, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22/2, ο πατέρας της Παλαιοχριστιανικής οικογένειας, 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και μίλησε για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η οικογένεια διέμενε στην Ορεινή Κορινθία μέσα σε ένα λαγούμι όπου επικρατούσαν πρωτόγονες συνθήκες. Ο Μανώλης Καλαιτζιδάκης βρέθηκε στο δικαστήριο Κορίνθου για να απολογηθεί ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη του στις 4 Μαρτίου. Το ένα από τα ανήλικα παιδιά του, που βρίσκεται φρουρούμενο από αστυνομικούς στο νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”,

Οι δηλώσεις του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη

«Το παιδί μου είναι αιχμάλωτο. Δεν με αφήνουν να το δω. Επέλεξα να μην γνωρίζω πού βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά μου. Δεν ήμουν εκεί, όταν έφυγαν. Η Σεβαστή είναι καλή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά μας...» ανέφερε σχετικά με το παιδί του.

Δείτε επίσης: Νίκος Ευαγγελάτος: «Σε λίγο θα δείξει και την τουαλέτα, μείνετε συντονισμένοι» - Χαμός στο twitter με την εισβολή του στο παλάτι του Βασιλιά Καρόλου

«Με ειρωνεύεται το κράτος. Μάλλον πρέπει να βγάλω λαγούς από το καπέλο για να καταφέρω να βρω γρήγορα σπίτι και να πάρω πίσω το παιδί μου. Είμαστε σαν τους Ινδιάνους που όταν τους ανακάλυψαν οι Ευρωπαίοι, τους εκπολιτίσανε...» πρόσθεσε.

«Ήταν βίαια τα γεγονότα για την οικογένεια μας. Έχουμε μία δημοσιότητα που δεν τη ζητήσαμε. Τα παιδιά μου αυτό που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από αυτή την αρνητική δημοσιότητα...» τόνισε σε άλλο σημείο.