Αποκλειστικό! Η πρώτη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Δείτε τα βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αποκλειστικό! Η πρώτη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Πέμπτης 22/2 σε πάρτυ νέου εστιατορίου του συζύγου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το youweekly.gr, είχε μεταφέρει την πληροφορία ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό είχε μειώσει τις εμφανίσεις της με καποιες ελάχιστες εξαιρέσεις στις οποίες όμως φρόντιζε με τις στιλιστικές της επιλογές να καλύπτει την φουσκωμένη της κοιλιτσα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η πρώτη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Τα καλά νέα λοιπόν δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ και έτσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκε μπροστά τις κάμερες με φουσκωμένη κοιλίτσα αφού διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σημερινή της εμφάνιση να είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Το youweekly, βρέθηκε στο event του "Green Park" και σας μεταφέρει ζωντανά τα πρώτα πλάνα από την εγκυμονούσα παρουσιάστρια.

Εφάρμοσε την ίδια τακτική και στην πρώτη εγκυμοσύνη της

Και την πρώτη εγκυμοσύνη επειδή δεν ήθελε να μαθευτεί έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και φρόντιζε να φοράει φαρδιά ρούχα ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός, πάλι σε πάρτυ μαγαζιού του συζύγου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου όπου εμφανίστηκε με ένα υπέροχο πράσινο φόρεμα (δείτε εδώ).