Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Αντώνη Κανάκη...» - Απάντησε με "θάρρος" ο παρουσιαστής

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχετικά με μία συνεργασία που δεν θα ήθελε ποτέ να κάνει. Ο γνωστός παρουσιαστής έπαιξε με τον Fipter, "Θάρρος ή Αλήθεια" και εξομολογήθηκε διάφορες πτυχές της καθημερινότητας του.

Η δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Αντώνη Κανάκη

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε ο Fipster, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε ότι ο πιο διάσημος αριθμός που έχει στο κινητό του, είναι της Ελένης Μενεγάκη ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε με τίποτα να συνεργαστεί με τον Αντώνη Κανάκη χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τον λόγο αφού... έτσι είναι το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κατακεραύνωσε τον Αντώνη Κανάκη - «Είχε της εκπομπής του τον...»


Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα Λιάγκα & Κανάκη

Πριν απο λίγο καιρό ο Αντώνης Κανάκης έκανε μία ανάρτηση για τον Αχιλλέα Μπέο (δείτε την εδώ) που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού (δείτε εδώ την όλο νόημα ατάκα του), γεγονός που φαίνεται να "φούντωσε" μία κόντρα που υπάρχει από παλιά. Για την κόντρα αυτή μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί της Τετάρτης 11/10.

«Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη; Πήγε καλά και σε νούμερα, περνούσε το Πρωινό την Καινούργιου. Κανείς δεν θέλει το καλό των τηλεθεατών, όλοι θέλουν νούμερα. Όλα είναι νούμερα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και έπειτα εξήγησε πως ξεκίνησε η κόντρα των δύο παρουσιαστών: «Ήταν ο Γρηγόρης, ο Γιώργος και ο Κανάκης. Ο Αντώνης είχε στελεχιακή θέση τότε. Υπήρχε αυτή η κόντρα, του ότι βγάζουμε ή δεν βγάζουμε ανθρώπους οι οποίοι ξέρουμε ότι έχουν λόγο από διχαστικό έως και κακοποιητικό. Από τον Νότη Σφακιανάκη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη μέχρι τη Χρυσή Αυγή κλπ.

Ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου, παρόλο που διαφωνούν εξ' ορισμού για τον τρόπο που κάνουν αυτή τη δουλειά, υποστηρίζουν πως πρέπει να τους βγάζεις αυτούς τους ανθρώπους, για διαφορετικούς λόγους. Ο Γρηγόρης γιατί σου λέει ότι πρέπει να ξέρει ο άλλος τι ακούει και ο Λιάγκας γιατί σου λέει ότι αυτοί κάνουν νούμερα. Από την άλλη, ο Κανάκης έλεγε ότι δεν πρέπει να βγαίνουν αυτοί.

Και ο Κανάκης τα έβαλε με τον σταθμό τον ίδιο, στον οποίο ήταν στέλεχος, που επιτρέπει εκπομπές όπως του Γιώργου. Αυτή ήταν η βάση της διαφωνίας. Ο Αντώνης έκανε διαρκώς παράπονα για την εκπομπή μας. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν σχολιάσαμε μια φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη, όταν είχε βάλει μαλλιά. Ότι όσο βγαίνει στην τηλεόραση βγάζει μαλλιά. Το παίξαμε ως viral, όχι για να χλευάσουμε και είχε σπαστεί αυτός. Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να κοπούμε, αλλά πήρε το διευθυντή και απαίτησε να μας βάλει χέρι».