Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Ήταν σοκαριστικό ότι ανέβαζα κάτι στο Twitter και γινόταν viral σε λίγα λεπτά...» - Η αποκάλυψή της για τον "Έρωτα Φυγά"

Όλα όσα είπε για τον ρόλο της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv παραχώρησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου, με αφορμή την σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας φυγάς. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία μάλιστα περιμένει και το πρώτο της παιδάκι, μίλησε για την μετακόμιση της σειράς αλλά και για τον ρόλο της.

Υπνεθυμίζουμε ότι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα το κανάλι του Open ανακοίνωσε στο πρόωρο τέλος της σειράς, αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος παραγωγής. Οι ηθοποιοί, ενημερώθηκαν μέσω ενός Ε- mail από την εταιρεία παραγωγής για την εξέλιξη της πορείας της σειράς.(δείτε εδώ). Ωστόσο μετά από μια τεράστια αναταραχή που προκλήθηκε, ο Έρωτας Φυγάς, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη, το κανάλι του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον Έρωτας Φυγά

Πως θα δούμε την ηρωίδα σου, την Αλεξάνδρα στα επόμενα επεισόδια;

Συμβαίνει κάτι που είναι καθοριστικό για εκείνη. Θα καταφέρει να επιβιώσει για μια ακόμη φορά. Αυτό θαυμάζω πολύ σε εκείνη και θα ήθελα να αντιγράψω ως Ντάνη. Είναι μια γυναίκα που δεν το βάζει κάτω, καταφέρνει να βλέπει το φως.

Είναι, νομίζω, η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που σειρά μετακομίζει από το ένα κανάλι στο άλλο. Πως ένιωσες όταν σας ανακοίνωσαν ότι θα μεταφερθείτε από το OPEN στον ΑΝΤ1;

Είμαι χαρούμενη που αυτή η σειρά βρήκε νέα στέγη. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Τη συγκεκριμένη παραγωγή μυθοπλασίας την αγάπησε πολύ ο κόσμος, η δουλειά μας απέφερε καρπούς. Αυτό που ήταν σοκαριστικό ήταν ότι ανέβαζα κάτι στο Twitter και γινόταν viral σε λίγα λεπτά. Ήταν τρομερό το ενδιαφέρον του κοινού.

ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η ανάρτηση του ΑΝΤ1 για την σειρά

Το μεσημέρι της Τετάρτης 17/1, το επίσημο προφιλ του ΑΝΤ1 στο Ιnstagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με τα μηνύματα των πρωταγωνιστών της σειράς, όπου ευχαριστούν το τηλεοπτικό κοινό για την στήριξή του και του υπενθυμίζουν την μεγάλη επιστροφή τους.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: