Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχω το ελεύθερο από τη Μαρία, τη μητέρα των κοριτσιών, να...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του Μάνου Νιφλή

«Πριν κάνω το βήμα, είχα μιλήσει με...», δηλώνει εκείνος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχω το ελεύθερο από τη Μαρία, τη μητέρα των κοριτσιών, να...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του Μάνου Νιφλή

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, και στον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 23/2. Οι δυο τους μίλησαν ανοιχτά για την σχέση τους και πώς βρίσκουν τις ισορροπίες τους όσον αφορά στα δύο παιδιά που έχει ο δεύτερος από τον πρώτο του γάμο και στην επαφή που έχει η ηθοποιός με την πρώην σύζυγο του άντρας της.

Η πρώτη, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της, για την οποία εξήγησε πως ακόμα δεν την έχει ξεπεράσει και συγκίνησε γενικότερα με την εξομολόγησή της, διότι ανέλυσε πως ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα μέχρι που έφυγε από τη ζωή.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Μουτάφη και του Μάνου Νιφλή

«Πριν κάνω το βήμα, είχα μιλήσει με τις κόρες, αφού γνώρισαν την Ελισάβετ, αλλά θεωρώ ότι εδώ υπήρχε ένα πολύ βασικό συστατικό. Ο τρόπος που μεγαλώνουν οι κόρες από την μητέρα τους, που είναι της κουλτούρας ότι πρέπει να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι με έναν τρόπο και αν είμαστε όλοι καλά είμαστε ευτυχισμένοι και σαν οικογένεια, και αυτό είχε απελευθερώσει και την Κωνσταντίνα και την Ισιδώρα να αποκτήσουν άμεσα πολύ φιλική σχέση με την Ελισάβετ. Και αφού έγιναν φίλες, όλο το υπόλοιπο ήταν πάρα πολύ εύκολο», είπε αρχικά ο Μάνος Νιφλής.

Έπειτα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε την ηθοποιό για το γεγονός πως κάθε φορά που μιλάει για την πρώην σύζυγο του καλού της, λέει τα καλύτερα, με εκείνη να απαντά: «Δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί από τους γονείς ξεκινάει, και από μένα, η σχέση, αυτό που θα δημιουργηθεί στο κεφάλι των παιδιών και η εικόνα για έναν καινούργιο άνθρωπο που μπαίνει στη ζωή τους. Με την Μαρία, την μητέρα τον κοριτσιών, μιλάμε στο τηλέφωνο κανονικά, "θάβουμε" τον Μάνο και τέτοια! Πλάκα κάνω! Θέλω να πω όμως ότι μιλάμε, πίνουμε καφέ και έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό οφείλεται, ξεκινώντας, στη Μαρία και σε μένα και στον Μάνο, άρα αυτό περνάει και στα παιδιά.

Εγώ έχω το ελεύθερο από τη Μαρία να αντιμετωπίζω τα κορίτσια έτσι όπως νιώθω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά για να τις πείσω για κάτι. Ήταν δυο παιδιά άνετα, άψογα και μάλιστα τώρα περνάνε μια ζόρικη ηλικία γιατί είναι στην προεφηβεία τους. Οπότε είμαι αληθινή, είμαι εκεί, είμαι αυτό που νιώθω στα παιδιά.

Έχω πάρει το οκ και από τον πατέρα τους, ο οποίος είναι λίγο πιο ενοχικός απέναντι στα κορίτσια του, αλλά έχω το ελεύθερο και από την μητέρα τους. Μάλιστα, μια φίλη συνάδελφος, που είναι σε μια αντίστοιχη θέση, μου είπε "μιλάς με την μαμά των κοριτσιών έτσι στο τηλέφωνο;" και της λέω "ναι". Ήμασταν όμως και τυχεροί όλοι σε αυτή τη σχέση, για να το λέμε και αυτό γιατί παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου».

Δείτε επίσης: «Ήταν ακαριαίο, στην δεύτερη συνάντηση μείναμε μαζί» - "Λιώνει" από έρωτα η Ελισάβετ Μουτάφη μετά από 5 χρόνια γάμου με τον Μάνο Νιφλή

«Μου πρότεινε ο Λάκης Λαζόπουλος να αλλάξω το επίθετο μου και είδε δίκιο. Με έγραφαν παντού λάθος, παντού! Ήταν φρικτό αυτό που συνέβαινε! Μου λέει ότι "το Μουταφτσή είναι σαν φτέρνισμα" όταν δουλέψαμε στην ταινία "Ο καλύτερος μου φίλος" με τον Γιώργο Λάνθιμο και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. "Να το αλλάξουμε" μου λέει και συμφώνησα αν και μου φαινόταν λίγο περίεργο. Μετά το συνήθισα αλλά διάλεξα αυτό που είχε ο πατέρας μου, το Μουτάφης», ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Η απώλεια του πατέρα φαντάζομαι ότι ήταν κάτι που σε ταρακούνησε. Τώρα θα κλείσουμε δυο χρόνια, τον Μάρτιο. Έφυγε δυο μέρες μετά τα γενέθλια του».

«Συγκινήθηκα πολύ που σας είδα να χορεύετε μαζί γιατί ήμουν εκεί, το έζησα αυτό», επισήμανε τότε ο παρουσιαστής, με την Ελισάβετ Μουτάφη να σημειώνει: «Το ξέρω. Εκείνο ήταν… Δεν μπορώ πια εγώ να το δω αυτό. Δηλαδή ευτυχώς που βάλατε λίγο στο βίντεο της εκπομπής, γιατί πραγματικά ακόμα είμαι πολύ δύσκολα. Δεν έχω επανέλθει».

«Γιατί έφυγε πολύ άδικα είναι η αλήθεια, από μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη τρεις μέρες πριν τον βγάλουμε από το νοσοκομείο για μια πνευμονία που τον ταλαιπωρούσε. Οπότε το σοκ ήταν ακόμα πιο μεγάλο. Πολύ ωραίος άνθρωπος» υπογράμμισε, τέλος, ο Μάνος Νιφλής.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη